Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

Autókat árverez a rendőrség

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyilvános árverésen értékesíti a tulajdonában lévő, használatból kivont, Rába H14-es tehergépjárművét 1 millió 500 ezer forint és Lada VAZ 2104-es személygépkocsiját 25 ezer forint értékbecsült (kikiáltási) áron. Az árverést közjegyző jelenlétében, 2003. december 4-én reggel 8 órakor a megyei rendőr-főkapitányság Győr, Zrínyi u. 54. alatt lévő épületének udvarán tartják meg. Az értékesítés licit útján történik. Az árverésen részt vevő és vásárlási szándékukat megerősítő személyek licitre ajánlott járművenként bánatpénzt kötelesek fizetni, melynek összege a gépjármű kikiáltási árának 5 százaléka, de minimum 5000 forint.

Az árveréssel kapcsolatban további információ Horváth Zsolttól a 06-20/4682-987-es mobilszámon, illetve személyesen a megtekintéskor kérhető. A gépjárművek megtekintésére 2003. december 4-én lesz lehetőség az árverés megkezdése előtt, a helyszínen.

Érettségizett titkárnőt keresnek

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője felvételt hirdet titkárnő közalkalmazotti munkakör betöltésére. Felvételi követelmények: szakközépiskolai érettségi, magas szintű gépírástudás, felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel). A rendőrség pályakezdők jelentkezését is várja, bérezés a Kjt. alapján, megegyezés szerint. A pályázatokat a megjelenéstől számított nyolc munkanapon belül várják a következő címre: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, személyügyi szolgálat (9024 Győr, Szent Imre út 2–4.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Titokzatos folyó (Mystic River)

25 évvel ezelőtt David Boyle beszállt egy autóba. Amikor négy nappal később újra előkerült, már… Tovább olvasom