Délmagyar logó

2017. 02. 25. szombat - Géza -2°C | 8°C Még több cikk.

Az államfő kinevezte a PSZÁF új elnökét

Sólyom László köztársasági elnök kinevezte Szász Károlyt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnökévé.
Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön délután ellenjegyezte a kinevezést - közölte Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője.

A kinevezés hat évre szól.

Olvasóink írták

 • 3. Power 2010. július 01. 20:54
  „2. hozzászólás asztenoszsz 2010.07.01. 18:54
  Nem is volt az állapot, hogy néhány elvtárs pl. BKV most előzetesben lévő egykori személyzeti igazgatója 100 milliós "végkielégülést" vett, vagy pl. a Miniszterelnöki Hivatal egykori helyettes államtitkára 9,5 milliót kapott szabadságmegváltásra.”
 • 2. asztenoszsz 2010. július 01. 18:54
  „A fidesz bakot lő, ha 98 %-os adóval sújtja a közszolgákat a 2 hónapon felüli végkielégítésben. Ez szemét dolog lesz. A lényeg, hogy az ő zsebük tele legyen, a kisembertől meg elveszik a keveset is. Tényleg szemét banda.”
 • 1. achilleus 2010. július 01. 18:16
  „De ki az a Gyurcsányi? - http://www.gondola.hu/cikkek/71578-Gyurcsanyi_nemzetbiztonsagi_kockazat_.html

  "(...) Klasszikus köztörvényes bűncselekmény gyanúja is szóba kerül:,,2003. június 22-én, öt nappal a csalást leleplező felügyeleti elnök brutális megtámadását követően a sikkasztás két fő gyanúsítottja, az álbróker és az Állami Autópálya Kezelő vezérigazgatója már lázasan dolgoztak a bizonyítékok eltüntetésén, illetve az utólagosan készített hamis szerződések előállításán. Mindeközben gyakran hívogatták egymást telefonon, hogy - ha rébuszokban is, de - a szükséges teendőket és a személyes találkozókat egyeztessék. Sok tennivalójuk volt, nem kevesebb, mint 16 milliárd forint csalárd elköltését kellett utólag lepapírozniuk" - fogalmazott Demeter.

  "Ki lehet ez a személy, mármint Gyurcsányi, akiről felelős, komoly beosztásban lévő emberek keresztapai befolyást feltételeznek? Hangsúlyozni kívánom, komoly emberekről van szó, akik ezt feltételezik, ezek a Medgyessy-kormány által tízmilliárdok kezelésével megbízott személyek" - rögzítette Demeter.

  És a politikus tovább fejtegette: ,,Természetesen másnap reggel munkaidő előtt is szóba kerülnek telefonbeszélgetések. Ezekből a telefonbeszélgetésekből pedig azt tudhatjuk meg, hogy az Állami Autópálya Kezelő vezérigazgatójának 12 órára kell mennie a legnagyobb emberhez. Vajon micsoda új fordulat? Ki ez a legnagyobb ember? Kinek van beszámolási kötelezettsége Bitvainak"

  A Demeter által fölvetett kérdés azóta is megválaszolatlan. Pedig több mint hat év elszaladt. Több mint kétezer nap... És Gyurcsányi azonossága tisztázatlan maradt. Ha létezik egyáltalán ez a bizonyos Gyurcsányi, s nem csupán fantom, akkor nagyon veszélyes lehet."”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jól ment a bolt a borszerdázó éttermeknek

A szokásosnál nagyobb ital- és ételforgalomról számolt be a héten megrendezett Borszerda-akcióban… Tovább olvasom