Délmagyar logó

2017. 06. 22. csütörtök - Paulina 18°C | 33°C Még több cikk.

Az átlag felett keresnek az ellátási lánc szakemberei

A legalább középfokú szakképesítéssel, érettségivel és minimum öt év gyakorlattal rendelkező logisztikusok és beszerzők 68 százaléka a 2014-es bruttó 252 700 forintnál többet keres.

Az elmúlt évben is az átlag feletti fizetést vittek haza a logisztika és a beszerzés területén dolgozók a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) felmérése szerint - írta a Világgazdaság.

A lap pénteki számában ismertetett felmérés kimutatta, hogy a legalább középfokú szakképesítéssel, érettségivel és minimum öt év gyakorlattal rendelkező logisztikusok és beszerzők 68 százaléka a 2014-es bruttó 252 700 forintnál többet keres.

Az MLBKT kérdőívét kitöltő 331 válaszadó 14,5 százalékának van középfokú, 85,5 százalékának felsőfokú végzettsége. A válaszok alapján a társaság megállapította, hogy az ellátási láncban dolgozók mintegy 90 százaléka fix bérért dolgozik, tíz százaléké változik teljesítményarányosan. A felmérésben résztvevők esetében a fix fizetéssel rendelkezők valamivel elégedettebbek voltak karrierjükkel, mint a teljesítménybérben részesülők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellenzéki polgármesterek felháborítónak tartják Jászberény állami megsegítését

Ellenzéki polgármesterek felháborítónak tartják, hogy Jászberény állami támogatást kap egy vesztes… Tovább olvasom