Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 16°C Még több cikk.

Az éghajlatváltozás képei a Reflexnél

Magyarország - Úton-útfélen hallunk a globális felmelegedésről, az emberiség történetének talán legnagyobb kihívásáról, kérdés, hogy mi mit teszünk a megelőzésért, tudjuk-e egyáltalán, mivel mennyit árthatunk. Ez a témája az idei Mediawave-nek is, a nemzetközi filmes fesztivál a Reflexszel karöltve a téma kapcsán rövidfilm- és fotópályázatot hirdet.
Fogyasztói társadalmunk mindennapos pazarlásával magunk is felelősek vagyunk a problémáért. A változás pillanatai, a kultúra, a természet múló értékei, egy nem várt, az éghajlatváltozás helyi hatásaira figyelmeztető időjárási jelenség is tanulságos lehet. A Reflex Környezetvédő Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége, a megyei önkormányzat és a Mediawave-alapítvány „Globális felmelegedés – a változás képei" címmel épp ezért fotó- és rövidfilmpályázatot hirdet.

Bővebb információval a http://www.eghajlatriado.hu/index.php/component/content/article/74-globalis-felmelegedes-a-valtozas-kepei linken
és az alábbi elérhetőségeken (96/316-129, reflex@c3.hu; 30/232-
6658; lajtmann@freemail.hu) szolgálnak. A pályamunkákat február 16-ig személyesen Győrben, a Bartók Béla út 7. szám alá, a Reflex Környezetvédő Egyesület címére várják. A pályázaton kérik feltüntetni a „Globális felmelegedés – a változás képei" jeligét. A felhíváshoz kapcsolódó további kéréseket a szervezők a reflex@c3.hu címen várják.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

8 milliárd kórházi étkeztetésre

8 milliárd forintot kaptak a kórházi étkeztetés javítására a fekvőbeteg-ellátó intézmények 2008-ban,… Tovább olvasom