Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Az egyedi Felirat titka

Egyre többen választják a győri Felirat Reklám Műhely Kft-t, ha minőségi reklámra, marketingre vágynak.

A Felirat Reklám Műhely Kft. – a legutóbbi Presztízs-díjon az Év kisvállalkozása díj nyertese – már 14 éve jelen van a régió életében. Kezük nyomán váltak ismertebbé a legkülönfélébb méretű és szakmájú termelő és kereskedelmi cégek, vagy kaptak szebb külsőt intézmények, középületek. Munkájukat elismerik, és sokan tudakolják, mi is a titka a sikerüknek. Mi a titka, hogy a cégek közül egyre többen őket választják, ha minőségi reklám-, marketingmunkára vágynak?

– Valóban szinte lehetetlen felsorolni eddigi munkáinkat, mivel nagyon sok cég elindításánál, arculatváltásánál, vagy éppen aktuális reklámkampányánál működtünk közre – mondja Varga Péter, a cég ügyvezetője. – Egyik régi ügyfelünk viccesen meg is jegyezte, hogy miért nem említettük őket is a Presztízs-gálán a referenciáink között. Természetesen minden eddigi munkánkra büszkék vagyunk, hiszen mindig igyekeztünk tudásunk és   lehetőségeink legjavát adni, függetlenül a megrendelés nagyságától. Célpiacunknak ugyan a közepes és nagyobb cégeket tekintjük, de bármilyen kisebb munkát is készséggel elvállalunk, hiszen egyik munka hozza a másikat, mindig az a legfontosabb, amin éppen dolgozunk.

Az első megrendelések, az ügyfelek bizalma

– Hogyan fejlődött a cég?

– 1992-ben a Kisalföld Füszért C+C raktáráruházainak külső-belső feliratozása jelentette az első megrendeléseket, ezenkívül még 4–5 cégnek végzett tűzfalfestési és transzparenskészítési munkáiból sikerült elérni a 3,1 milliós árbevételt. Tíz év múlva 160-ra,   2005-ben már 320-ra nőtt az  ügyfeleink száma. Ha figyelembe vesszük, hogy néhány nagyobb megrendelőnk, mint például a Tondach, az Audi, a Kisalföld Volán, a Graboplast és még sorolhatnánk, évi 20–30 alkalommal is rendel tőlünk, ez nagy odafigyelést, rugalmasságot, állandó, magas színvonalú szolgáltatást és hatékony csapatmunkát kíván. Ügyfeleink bizalmát nagyon fontosnak tartjuk és igyekszünk ennek megfelelni minőségben, árban és határidőben egyaránt.

Minőségi munka, minőségi alapanyagokból

Kattintson a képre!
– Miben különbözik az önök tevékenysége a többi szolgáltatástól?

– A reklámkivitelezés nem egy egyszerű termékgyártás, hanem a cégek  piacra jutását,  ismertségét, imázsépítését elősegítő kreatív tevékenység, mely rengeteg új ötletet, kellő nyitottságot és folyamatos fejlesztéseket kíván. Mi már a kezdetekkor is a minőségi szolgáltatást céloztuk meg és ma is ezt tartjuk a legfontosabbnak. Lehet, hogy nem vagyunk mindig a legolcsóbbak, de magas színvonalú terméket csak minőségi alapanyagokból, korszerű gépekkel és megfelelően képzett, tapasztalt szakemberekkel lehet előállítani.
A reklámeszközgyártás területén is óriási műszaki fejlődés ment végbe az elmúlt másfél évtizedben, s aki ezzel nem tudott lépést tartani, az végleg lemaradt. Már 1992-ben számítógép-vezérlésű fóliavágó plotterrel dolgoztunk, s a képződő nyereség állandó visszaforgatásával sikerült megoldani a folyamatos és nagyon intenzív technikai fejlesztéseket. Ma már a cégünk saját, szépen kialakított telephelyén megtalálhatók a legfejlettebb technológiát képviselő plakátnyomtató és -megmunkáló gépek (CNC- és lézermaró gépek, polisztirolhab-vágó, lamináló-, fazettázó- és lapszabászgépek,  PVC-, fém- és alumíniummegmunkáló gépek stb.).

A Feliratnál a jövő szakembereire is gondolnak

Eddig a technikai fejlesztésekre helyeztük a hangsúlyt, de jelenlegi felszereltségünk mellett már a gazdaságosság és a hatékonyság növelése, a piaci lehetőségek és a  meglévő feltételeink jobb kihasználása a cél. Rendszeresen részt veszünk különféle üzleti tanfolyamokon, továbbképzéseken, kamarai előadásokon és sokat hasznosítunk az itt elhangzottakból. A kamara  segítségével sikeresen kapcsolódtunk be a szakképzésbe, mert fontosnak tartjuk, hogy  gyakorlati képzéssel biztosítsuk a jövő szakembereit. Külföldi és hazai szaklapokból és nemzetközi kiállításokon igyekszünk megismerni a szakterületünk újdonságait.
Az innovációnak, a folyamatos termék- és szolgáltatásfejlesztésnek nagyon fontos szerepe van cégünk életében, mivel egy új termékkel, ötlettel vagy reklámkivitelezési megoldással versenyelőnyhöz tudjuk juttatni ügyfeleinket.
Egyébként ezért is adtuk be pályázatunkat az üzleti innovációs díjra is, mert tevékenységünk nagyon sok innovatív elemet tartalmaz.

Hasznos információk a Felirattól, a Feliratról

– A Kisalföldi Presztízs Díjjal egy, a reklámmal foglalkozó cég nagy reklámfelületet nyert. Mire szeretnék ezt felhasználni?
– A következő fél évben rendelkezésre álló médiamegjelenési lehetőségünket szeretnénk arra használni, hogy minél több hasznos információval, újdonsággal szolgáljunk az ez iránt érdeklődők felé. Ma már szinte nincs is olyan területe a gazdaságnak, mely nélkülözni tudná a magas színvonalú reklám- és marketingszolgáltatásokat. Napjainkban – mivel már talán a vízcsapból is reklám folyik –  sokan szakembernek érzik magukat, pedig a színvonalas és hatékony reklámkivitelezés egy nagyon összetett, sokrétű munka, többféle megoldási lehetőséggel, alapanyaggal, technológiával. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy a megrendelő és a kivitelező együtt gondolkodva, közösen válassza ki a céloknak és az anyagiaknak leginkább megfelelő kivitelezési formákat. A lehetőségek jobb szemléltetése érdekében mielőbb szeretnénk kialakítani telephelyünkön egy bemutatótermet, ahol a  kiállított termékmintákból  is újabb ötleteket kaphatnak a hozzánk betérő kedves ügyfelek.

Hosszú távú céljainkat vállalati filozófiánkban így fogalmaztuk meg: „Megrendelőink elképzeléseinek minőségi, maradéktalan és rugalmas megvalósítása, cégünk folyamatos innovációja az új kor kihívásainak megfelelve."
Ma már a cég saját, szépen kialakított telephelyén megtalálhatók a legfejlettebb technológiát képviselő plakátnyomtató és -megmunkáló gépek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vulkánkitörés egy Alaszka melletti lakatlan szigeten

Hópihe finomságú, szürke hamu tart Anchorage felé abból a sorozatos vulkánkitörésből, amely… Tovább olvasom