Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 7°C Még több cikk.

Az EU és a gazdaság

Mosonmagyaróvár. A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium megyei hivatala holnap délelőtt 9 órakor a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdasági és Élelmiszer-tudományi Kara B épületében található díszteremben tájékoztatót tart az EU-csatlakozás a mezőgazdaság szemszögéből címmel.

Húsvéti vásár

Győr. A győri református egyházközség húsvéti vásárt rendez a

fiatalok nyári táborozásának megsegítésére. Holnap és szombaton délelőtt 9–14 óra között, vasárnap 9–12 óra között várják az érdeklődőket a Kossuth Lajos utca 9. szám alatt. A helyszín megközelíthető az 1-es busszal.

Keserű ifjúság

Győr-Ménfőcsanak. Szolzsenyicinnel egy barakkban raboskodott hosszú ideig a Gulágon Rózsás János. Keserű ifjúság című előadását holnap este 6 órai kezdettel tartja a Horgas úti közösségi házban (a csanaki templom mellett).

Gerincgyakorlatok

Győr. A Széchenyi István Művelődési Központ (Lloyd) holnap este 6 órakor kezdődő programjában, az öngyógyítók klubjában gerincgyakorlatokat tartanak.

Az oktatás és az unió

Fertőszentmiklós. Szabó Miklós, a megyei önkormányzat oktatásért felelős alelnöke látja vendégül holnap délután 4 órától dr. Dobos Krisztina volt helyettes államtitkárt, a Közoktatási Modernizációs Alapítvány elnökét a katolikus népházban (a templom mögött). Közös fórumuk témája: az oktatás és az Európai Unió.

Asztrológia Klub

Győr. A Széchenyi István Művelődési Központban (Lloyd) hetente egy alkalommal, pénteken 18–20 óra között tartja foglalkozását az Asztrológia Klub. Céljuk, hogy a Chaldeus Asztroló-

giai Közhasznú Alapítvány elveinek megfelelően széles körben közvetítsenek asztrológiai ismereteket.

Esély a gyógyulásra

Győr. Az Esély a Gyógyulásra Rákbetegek Győri Egyesületének tagjai holnap Abdától Győrig sétálnak a Rábca-töltésen. Délelőtt háromnegyed 9-kor találkoznak a vidéki buszpályaudvarnál, onnan indulnak. A sétához bárki csatlakozhat. A rendszeres pénteki sétákról további felvilágosítást adnak a 96/519-287-es telefonon, délelőtt 10–12, illetve 15–17 óra között.

Feng shui

Győr. A Bartók Béla Megyei Művelődési Központban holnap kezdődik a június 20-ig tartó, minden hétfőn és pénteken délután 5 órakor kezdődő Feng shui a hétköznapokban elnevezésű tanfolyam.

Tappancs játszóház

Győr. Kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató, apró mesékkel vár mindenkit a Kincsesláda Bábszínház holnap délután fél 5-től a Tappancs játszóházban (Tinódi u. 16.).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jövedelemadó: több a tavalyinál

Bő tíz nappal a benyújtás határideje után már elkészíthető az adóbevallási mérleg. A tavalyi évet… Tovább olvasom