Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 16°C Még több cikk.

Az Invitel is sebességet növel

Magyarország második legnagyobb vezetékes távközlési szolgáltatója, az Invitel is megnövelte ADSL szolgáltatásainak sávszélességét.
Az átállást követően az 512 kb/s sebességű szolgáltatás 1024 kb/s-ra, az 1024 kb/s 2048 kb/s-ra, az 1536 kb/s 3008 kb/s-ra, a 3072 kb/s pedig 4096 kb/s-ra gyorsul. A szerződési feltételeket és abban vállalt szolgáltatási minőséget, valamint a szolgáltatási díjakat a változás nem érinti. A változás egyedi igénybejelentés nélkül, automatikusan történik.

A szolgáltató emellett új előfizetési akciót is indított, amelynek keretén belül kétéves hűségnyilatkozat aláírása esetén már belépési díj nélkül, havi bruttó 4990 forintért kínál ADSL-szolgáltatást, bár az 512 kilobit/s letöltési sebességű csomag árában csak száz megabájt adatforgalom foglaltatik benne, minden további tíz megabájtonként 50 forintot számláz az Invitel.

Azon területeken, ahol a vezetékes hálózat nem teszi lehetővé az ADSL-t, a szolgáltató mikrohullámú technológia segítségével valósítja meg a szélessávú elérést. Az Invitel tervei szerint a mikrohullámú technológiával lefedett települések számát az év végéig előreláthatóan megduplázza.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vasi Cégregiszter - kapcsolat

A Vas Megyei Cégregiszter a Lapcom kft. regionális üzleti adatbázisa.

Tovább olvasom