Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -5°C | 4°C Még több cikk.

Az LMP-nek nincs pénze a kampányra

Mára az LMP kasszája teljesen kiürült, a pártnak nincs pénze arra, hogy az utolsó héten is kampányolhasson - jelentette be Karácsony Gergely, a párt kampányfőnöke szombaton sajtótájékoztatón Budapesten.
Karácsony azt mondta, ahogy már korábban is, most újra a választókhoz fordulnak, akiktől azt kérik, hogy juttassák el adományaikat az LMP nyílt kampányszámlájára. Felajánlotta, hogy ha bármely adományozó úgy érzi, hogy a párt nem úgy politizál, ahogy azt elvárta tőlük, akkor visszaadják neki az adományát.

A kampányfőnök kitért arra is, hogy a Fidesz és az MSZP plakátjai viszont mindenütt feltűnnek. Véleménye szerint a pártok "saját maguk állítják ki a korrupciós bizonyítványt ezzel, mert ennyi hirdetést tisztességes forrásból finanszírozni nem lehet".

Datki Szabolcs kampányigazgató azt mondta, hogy az LMP az egyetlen párt, amelyik hitelesen beszélhet a korrupció visszaszorításáról. Felhívta a figyelmet arra, nem állítják, hogy minden politikus korrupt, de meglátása szerint az elmúlt húsz év botrányai arra engednek következtetni, hogy az MSZP és a Fidesz együtt és külön-külön is érintett ilyen ügyekben.

Olvasóink írták

 • 5. jozko 2010. szeptember 27. 12:59
  „Kiürült a kampánykassza!
  Több oka is lehet!

  Rosszul gazdálkodtak az előre ismert összegű költségvetéssel-nem igazán jó referencia azokról, akik az ország gazdálkodásába is beleszólást kérnek!

  Cserbenhagyták őket! /Kik?/
  Ígéretekre, később folyósítandó összegekre tervezték a kiadásaikat?

  Akkor most Lesz Más Politika ?”
 • 4. fattboy 2010. szeptember 26. 15:06
  „Bank of Israel???”
 • 3. achilleus 2010. szeptember 26. 09:47
  „Ha Datki úr szerint ez a korrupciómentesség legbiztosabb jele, nehezen tudom értelmezni a tavaszi plakáterdőt, amellyel az LMP elárasztotta az országot, látszólag a "semmiből". Azt mindenesetre elérték, hogy az Országgyűlésbe kerülve ezentúl állami támogatásban is részesülnek, csak azt nem értem, hogy tavasszal mégis miből telt több, ha most a támogatással sem telik. (vagy egyszerűen arról van szó, hogy nem tartják fontosnak annyira ezt a választást, hogy plakátoljanak, de ha már nem plakátolnak, legalább odaszúrnak egyet a többieknek.)”
 • 2. szilléri 2010. szeptember 25. 18:09
  „Datki Szabolcs kampányigazgató azt mondta, hogy az LMP az egyetlen párt, amelyik hitelesen beszélhet a korrupció visszaszorításáról.

  Kiválasztottak ! Nagyon gyanús !!!!!!!!!!!”
 • 1. dodó 2010. szeptember 25. 16:11
  „Ha nem itt olvasom, el sem hinném!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Izraeli befektetők miatt aggódik a Jobbik

Aggodalmát fejezte ki a Jobbik két országgyűlési képviselője több, izraeli tulajdonú cégekhez… Tovább olvasom