Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 23°C Még több cikk.

Az LMP nem akarja rehabilitálni az MSZP-t

Az LMP azok számára kíván alternatíva lenni, akik úgy akarják elküldeni az "Orbán-rendszert", hogy közben nem sírják vissza az MSZP-t sem.
Az LMP nem hajlandó választási együttműködésre, önálló pólusképző erőként úgy kívánja leváltani a Fidesz-KDNP-szövetséget 2014-ben, hogy semmiféle rehabilitációban nem kívánja részesíteni azt kurzust, amely nagy mértékben előidézője a Fidesz kétharmados többségének - mondta az ellenzéki párt frakcióvezetője az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, kedden.

Schiffer András úgy fogalmazott, az LMP azok számára kíván alternatíva lenni, akik úgy akarják elküldeni az "Orbán-rendszert", hogy közben nem sírják vissza az MSZP-t sem.

Mint mondta, a 2014-es parlamenti választások után viszont az LMP "akár az ördöggel is hajlandó szövetkezni" annak érdekében, hogy létrejöjjön egy kétharmados többség az alkotmányosság visszaállítása érdekében. Itt partnerként számítunk egyébként a mai kormánypárti szövetséghez tartozó képviselőkre is - jegyezte meg Schiffer András.

Olvasóink írták

 • 3. DMagóg 2012. január 10. 11:32
  „Fogadjuk el. hogy Azok kalandor politkát folytattak! Lássuk be, hogy Ezek még kalandorabb politkát folytatnak. A tolvajok (zavarosban halászók) köre meg változatlan. Lehet egymásra mutogatni!

  Ezek bírálata, nem egyenlő Azok dícséretével! Ébredni kellene!

  Persze, a bűnöket számon kell(ene) kérni Azoknál is meg Ezeknél is! No, ennek megakadályozásában nagy a kompromisszum készség közöttük, mert egyik sem vétlen!”
 • 2. igazságkereső 2012. január 10. 10:32
  „Tisztelt LMP! A baj nem az, hogy az MSZP kétharmados többséget idézett elő a FIDESZ-KDNP javára, a baj az, hogy az MSZP az akkor még létező ( lehet, hogy a háttérben még ma is létezik?!) SZDSZ-el együtt olyan pénzügyi és morális kárt okozott 2004-2010 között kb. 8 millió, Magyarországon élő magyar állampolgárnak, hogy a bankok (bel-és külföldi érdekeltségű egyaránt) olyan pozícióba kerültek a tönkretett magyar emberek fizetésképtelensége révén,hogy lakásaikat, házaikat árverezték és árverezik el. Ez a nagy baj T.LMP tévedésben levő vezérkara és a még nagyobb baj az, hogy a fentiekre még mindig nem jöttek rá és semmit nem tettek és nem tesznek e súlyos baj, probléma orvoslására!! Azon meg kifejezetten csodálkozom, hogy az MSZP 6-8 éves súlyos és népellenes gazdasági bűne ellenére Önök még mindig nem tettek meg semmit, hogy a háttérben ne tudjon további károkat okozni az MSZP és a DK ( hiszen összenő ami összetartozik!).Addig amíg Önök is csak a "saját pecsenyéjüket óhajtják sütögetni" a semmit mondogatják és teszik, addig ne is számítsanak a pénzügyileg rendesen tönkretett magyar polgárok bárminemű segítségére ahhoz, hogy Önök akár politikailag, akár bármilyen más formában hiteles elismerésre kerüljenek!”
 • 1. TPZ_00 2012. január 10. 10:18
  „Persze, mint anno az szdsz! Senki nem hisz már ennek a hippi pártnak!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lemondott Járai Zsigmond

A közgazdász a Költségvetési Tanács elnöke volt. A köztársasági elnök a testület új vezetőjévé… Tovább olvasom