Délmagyar logó

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Az MDF a sportról és az ifjúságról

Az utánpótlás támogatását, könnyűszerkezetes sportcsarnok létrehozását és a fogyatékossport elkülönített támogatását kívánja elérni az MDF soproni szervezete. Honlapjukon várják a soproniak véleményét, javaslatait.
A Sport Munkacsoport különböző javaslatokat állított össze, melyeket az önkormányzatba kerülésünk esetén meg kívánunk valósítani – hangzott el tegnap az MDF sajtótájékoztatóján, melynek témája a párt sport- és ifjúsági koncepciója volt. Nagy Tamás, a párt helyi társelnöke kiemelt célul a sportutánpótlás nagyobb mértékű létesítményi és anyagi támogatását, egy könnyűszerkezetes sportcsarnok felépítését és a fogyatékossport elkülönített anyagi és rendezvénytámogatását tűzte ki.
Mint kiderült, a párt helyi szervezete honlapján csokorba gyűjtve nyilvánosságra hozta elképzeléseiket, melyekre a lakosság észrevételeit, javaslatait és hozzászólását várják. – A Jereván-lakótelepen a BMX-pálya mellett extrémsport-pályát létesítenénk – mondta el Nagy Tamás. – A kétségbeejtően alacsony sportalap-támogatás tíz százalékkal való emelését is szeretnénk elérni. A tervek közül a legfontosabb egy élményfürdő megépítése lenne, mégpedig nem a Csik Ferenc Uszodából átalakítva, mert azt lehetetlenné tette a városvezetés az ingatlan egy részének eladásával. Terveink szerint a Bécsi úton a pláza mögötti rész vagy Balf lenne ideális helyszíne a fürdőnek. Fel kellene ismerni, hogy Ausztria fürdőiben hemzsegnek a magyarok, és a város azért ürül ki nyáron, mert nincs korszerű fürdőnk.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kizárták a ferencvárost, a vác indulhat az nb i-ben

Tovább olvasom