Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Az MDF legalább öt százalékra számít

„ A magyar társadalom vevő az MDF békességet sugalló, a másik féllel megállapodásra törekvő politikájára” – hangzott el Kónya Imre exbelügyminiszter és Nagy Tamás országgyűlési képviselőjelölt soproni sajtótájékoztatóján.
– Fontos, hogy az országban nyugalom és békesség legyen, ami az MDF egyik fő politikai üzenete – mondta Nagy Tamás, az MDF soproni országgyűlési képviselőjelöltje a Liszt Szalonban rendezett sajtótájékoztatón. A politikus ugyanakkor azt is elmondta, hogy hétfő reggelre lakóhelyén, Ágfalván az összes tábláját, reklámanyagát ismeretlenek letépték, leszaggatták. – Nincs düh vagy harag bennem, de úgy érzem, mindez előrevetíti annak árnyékát, mi lesz az országban, ha az MDF nem kerül be a parlamentbe – hangoztatta a politikus.
A Nagy Tamás mellett kampányoló Kónya Imre exbelügyminiszter kijelentette: az MDF azt a fajta politikai magatartást képviseli, amely nem az ellenfelek földbe döngölésére törekszik, hanem az ország érdekeit helyezi előtérbe. Képes a többi párttal való megegyezésre, s mint ilyen, képes az egyenjogúság és az egyenrangúság mellett a politikai erők összefogására. Az ország előrehaladása érdekében mindez hatékonyabb és célravezetőbb lenne, mint a gyűlölködés.
„ Sok jel mutat arra, a társadalom vevő erre a stílusra. Nagyon bízunk abban, hogy az MDF bejut a parlamentbe” – zárta Kónya Imre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítene a gátakon szükség esetén?

Tovább olvasom