Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Az MDF nem tárgyal visszalépésekről

A második fordulóban nem tárgyalunk visszalépéséről, a választási falba múlt héten belevéstük, hogy nem kívánjuk hatalomra segíteni sem Orbán Viktort, sem Gyurcsány Ferencet, és ehhez következetesen tartjuk magunkat - mondta Dávid Ibolya a Nap-keltében.
A második fordulóban nem tárgyalunk visszalépéséről, a választási falba múlt héten belevéstük, hogy nem kívánjuk hatalomra segíteni sem Orbán Viktort, sem Gyurcsány Ferencet, és ehhez következetesen tartjuk magunkat - mondta Dávid Ibolya a Nap-keltében. Nem csapjuk választóinkat, azok, akik sem Orbán Viktorra, sem Gyurcsány Ferencre nem szavaztak, biztosan tudhatják, hova szavaztak.

Dávid Ibolya rendkívül kis esélyt lát arra, hogy a Fidesszel kormányt alakítson, annak politikájától ugyanis "minden porcikája berzenkedik", a nagyobbik ellenzéki pártnak az MDF-fel szemben tanúsított gátlástalan, tisztességtelen magatartása, az, hogy folyamatos cáfolatokra kényszerítette őket, azok a mesterkedések, amelyek még az utolsó napokban is jellemezték a Fideszt, nagyon messze állnak a pártelnöktől. Ebből a "halálos ölelésből" biztosan nem kérünk - fogalmazott Dávid Ibolya, aki megerősítette: az MDF feladata most, hogy a következő négy év során egy hiteles, erős, valódi jobboldali és konzervatív párttá erősödjék.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kampánycsendet sértettek Csornán

Két, írásban beérkezett kifogásnak adott helyt és kampánycsend sértést állapított meg Csornán az 5. számú országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság. Tovább olvasom