Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 17°C | 27°C Még több cikk.

Az MDF teljes átvilágítására tesz javaslatot Karsai Péter

Az MDF valamennyi alapszerveztének teljes átvilágítására tesz javaslatot Karsai Péter, az MDF országgyűlési képviselője a párt következő választmányi ülésén.
A poltitkus választmányi tagtársainak írt nyílt levelében az MDF-t egy várhoz hasonlította, amit újból és újból fel kell építeni, így most Almássy Kornél távozása után is.

Karsai Péter szerint most az első feladat, hogy az MDF valamennyi alapszervezetét világítsák át, hogy kiderüljön az, hol vannak gyengeségeik, és az, hol sértik meg az alapszabályt. A poltitikus szerint jelentést kell készíteni az IDF állapotáról, és át kell nézni az Antall József Alapítvány és az MDF adminisztrációs működését is.

"Most ismét leomlott egy szakasz. Csurka István, Szabó Iván, Für Lajos, Lezsák Sándor, Gémesi György és most Almássy Kornél bástyakövei gurulnak nagy robajjal szanaszét, és maradék falunk is omladozik... Mi pedig, még maradék kőművesek, ismét gyürkőzhetünk a munkának. Hiszem azt, ahogy a balladában is nagy áldozattal ugyan, de a várat ismét felépíthetjük, a falakat megállíthatjuk" - írja levelében a politikus.

Olvasóink írták

 • 3. Írástudatlan-Tdi. 2008. november 03. 09:04
  „Ezt az átvilágítást nem lehetne gázpőrzsölővel végezni???? Végül is mindegyiket átlehetne vizsgálgatni. És megszünhetne Magyarórszág eddigi legkártékonyabb pártja! Na jól van! Ibolya elmehetne utcalánynak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 2. tora 2008. november 03. 07:57
  „Vannak már vagy 10-en, nem látnak át egymáson? Vagy még mindig nem ismerik egymást, mint a rossz pénzt?:)”
 • 1. volt MDF-szavazó 2008. november 02. 15:31
  „1998 óta nem szavazok az MDF-re, akkor már kezdett látszani a fertő...
  Már csak az árulók vannak a pártban, a krémjét kirúgta a hatalommániás iboly...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Többen váltanak idén biztosítót, mint tavaly

Az első két napon 50 százalékkal többen váltottak kötelező gépjármű-felelősségbiztosítót, mint egy… Tovább olvasom