Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Az MSZP ingyenessé tenné a pesti közösségi közlekedést

Az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten - mondta Horváth Csaba szocialista főpolgármester-jelölt a párt majálisán, szombaton a Városligetben.
Az ingyenes közösségi közlekedést azok vehetnék igénybe, akik legalább négy éve állandó budapesti lakosok, vagy a diákként a fővárosban tanulnak - tette hozzá. A szocialista politikus szerint ezt a parkolási díjbevételekből, valamint abból lehetne finanszírozni, hogy Budapesten bevezetnék a környezetvédelmi zöldzónákat, amelyek használatából 50 milliárd forint bevétele lehet a fővárosnak.

Olvasóink írták

 • 10. deszkás 2010. május 01. 19:19
  „SZILLÉRI! Egyetértek.”
 • 9. szilléri 2010. május 01. 19:10
  „Horvát Mesterházy spanja ! Példát kéne venni az Ukránoktól!
  ,,Ukrajna - Ukrán ügyészek csütörtökön bejelentették, hogy vizsgálat folyik a volt kormány ellen, amelyet 290 millió dollár értékű állami pénz rendellenes felhasználásával gyanúsítanak.
  A vizsgálat célja annak feltárása, hogy az előző kormány illetékesei érintettek voltak-e a 2009-ben Japánnak eladott gázkibocsátási kvóták ellenértékének úgymond helytelen felhasználásában - közölte Jurij Bojcsenko, a főügyész szóvivője."

  Néhány milla eurót vissza lehetne szerezni az MSZP-től !”
 • 8. szilléri 2010. május 01. 19:02
  „Mesterházy már most olyan hülye mint Horn Gyula bácsi a zárt osztályon!”
 • 7. asztenoszsz 2010. május 01. 18:33
  „Tették volna akkor, amikor kormányon voltak.”
 • 6. unknown 2010. május 01. 15:01
  „Egyetértek 4. Jericho véleményével különösen azok után, ahogyan a kormányzásból kibuktatott párt volt parlamenti képviselője nyilatkozik a választók bizalmából most hatalomba került - nem kommunista politikai utódokról és az őket megválasztókról. Donáth László (aki különben az egyik vallás papja) így ír a Népszabadság április 30-ki számában megjelent, A vesztés ideje című írásában:
  "...A történetnek, ami 1994-ben az első balliberális kormány regnálásával kezdődött, vége van. Akkor is vége lenne, ha kevesebb hitványság és szégyen tapadna hozzá. Ezért azokat a közösségeket, testületeket is felelősség terheli, amelyek elmulasztották számon kérni a mihaszna politikacsinálókat, amelyek akár szemérmességből, akár cinkosságból, sunyítottak. Most majd új tahók, erőszakos és műveletlen technokraták mondják a magukét -a nép nevében. Ám ha megcselekszik az ország javára mindazt, amit ezért-azért elmulasztottunk, ki kárhoztatná őket? Csak a mű számít..."
  Nem elmulasztották számon kérni, mert 1989-ben ilyen Alkotmányt fogadott el az MSZMP utódpártja. S most majd mi, az "új tahók" majd másként csináljuk. Helyettük.”
 • 5. scott1 2010. május 01. 14:38
  „Mindez csak abból, hogy nem lesz több teli pakolt Nokiás doboz?”
 • 4. Jericho 2010. május 01. 14:37
  „A kíbicnek semmi sem drága, azaz Horváth úr kívülről könnyen osztja az észt. Azt azért szeretném tisztelettel megkérdezni, hogy hol a fészkes francban voltak a korszakalkotó ötleteikkel az elmúlt 8 évben a MASZOP hatalmasságai? Lett volna lehetőségük minden hasonló dolog megvalósítására. Ezzel szemben mindent megtettek, hogy megnehezítsék a nép életét. Duplájára emelték a tömegközlekedési és a parkolási díjakat. Most meg jön a nagy idea: legyen ingyenes a tömegközlekedés! Óriási!
  Kedves jó Horváth úr! Menjen a francba az elvbarátaival együtt és nagyon hosszú ideig meg se szólaljanak, mert ökölbe szorul az ember talpa.”
 • 3. klj_54 2010. május 01. 14:33
  „A maradék eszük is elment:(”
 • 2. szilléri 2010. május 01. 14:21
  „Mekkora barmok ! Év vidéki meg finanszírozzam ennek a rákos daganatnak a tömegközlekedését ?”
 • 1. 648452 2010. május 01. 14:15
  „Eddig mindig az ingyenes sörről és az ingyen ebédről beszéltek! Mi történt?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vonattal ütközött az autó: egy ember meghalt

A vasúti sorompót áttörve hajtott egy autó a sínekre a Pest megyei Pilisen szombaton dél tájban, a… Tovább olvasom