Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 6°C Még több cikk.

Az MSZP is értékelte az elmúlt négy évet

Kalmár István és Hruby József alpolgármesterek is értékelték a ciklus eseményeit tegnap. Mint a sajtótájékoztatón elhangzott, úgy az egészségügyben, mint az oktatásban, sportban vagy a kultúra területén észlelhető javulás történt.
– A város „építkezése” megkezdődött és zajlik, a fejlődés-fejlesztés pedig megéri az esetleges kellemetlenségeket is – hangzott el tegnap az MSZP sajtótájékoztatóján, melyet Kalmár István és Hruby József alpolgármesterek tartottak. – Ha visszagondolunk 2002-re, Sopron stagnáló város volt, mely nem tudta kihasználni lehetőségeit – fogalmazott Kalmár István, majd hozzátette, sosem tapasztalt beruházási hullám vette kezdetét az azóta eltelt időben. – A város bármely területét vesszük górcső alá, tapasztalhatjuk a pezsgést. Utak, körforgalmak épültek, parkokat, játszótereket adtunk át a soproniaknak, folyamatban van a panelkorszerűsítési program, bérlakások találtak gazdára a Táncsics és a Hátulsó utcában. A Deák tér rekonstrukciójára hatszázmillió forintot nyert el a város, az egészségügyi eszközbeszerzésre szintén milliárdos nagyságrend állt rendelkezésre. Rendeződött a mentőállomás és az orvosi ügyelet sorsa és körülményei is. Mélygarázsok épülnek, oktatási intézmények újulnak meg Sopronban állami támogatással.
Az alpolgármesterek büszkék a javulásra és jó kormányzati kapcsolataikra, melyek segítettek a fejlesztések kilobbizásában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

eltörött egy eto-szurkoló állkapcsa

Kézilabda

Izgalmas mérkőzésen egy góllal maradt alul a PLER-Airport ellen a Rába… Tovább olvasom