Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 0°C Még több cikk.

Az MSZP kezdeményezi Wieszt párttagságának felfüggesztését

Az MSZP országos és budapesti elnöksége kezdeményezi Wieszt János párttagságának felfüggesztését, és arra is felszólítja a XI. kerületi MSZP-frakcióvezetőt, hogy mondjon le önkormányzati mandátumairól.
Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke és Burány Sándor, a párt budapesti szervezetének elnöke közleményében azt írta: az MSZP szükségesnek tartja, hogy Wieszt János a közvélemény előtt és a hatósági eljárásban is meggyőzően tisztázza magát. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vesztegetés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást annak kapcsán, hogy a Fidesz XI. kerületi szervezete hatalommal való visszaélés gyanúja miatt feljelentette a szocialista Wieszt Jánost.

Olvasóink írták

 • 5. dodó 2010. május 31. 16:50
  „Hová jutunk? Már egy lendai-féle párt is antiszemita?”
 • 4. szilléri 2010. május 30. 18:52
  „Ötvenszer leírod kisfiam, hogy nem lopunk, vagy nem szabad lebukni!”
 • 3. achilleus 2010. május 30. 18:42
  „Én például beadnám/beadtam volna ugyanezt a filmet visszafelé lejátszva, utólagos szinkronnal.
  -- Mióta áll itt vállalkozó úr? Várjon! Van itt egy boríték, nagy a családja úgy tudom.
  --- Igen van két kislányom.
  --- Fogja fiam ezt a borítékot, szüksége lehet a benne lévő két millióra!
  --- Ugyan Wiesztltl úr, nem fogadhatom el.
  -- ne szabódjon vállalkozó úr, vegye csak el nyugodtan ez nekem nem tétel, hetente szoktam borítékokat adni a rászoruló vállalkozóknak, számosan fel is vették videóra!
  --- ha így áll a helyzet, akkor köszönöm.
  --- semmiség fiam. Övatosan hátráljon ki, mert maga mögött van egy szék!
  -- Viszontlátásra!
  --- Viszontlátásra!”
 • 2. jozko 2010. május 30. 17:31
  „Szociális értékek /nevezzük akár baloldalinak/-kellenek!De az ezeket kisajátító -szocialist- pártok elveszítették a saját szavazók bizalmát is! Ha a szociális értékek védelmére új társadalmi szervezet /esetleg párt/ alakul , annak lehet létjogosultsága. De ha a régi megtartja akár a nevét, akár a vezető funkcionáriusait az meddő próbálkozás!”
 • 1. igazságkereső 2010. május 30. 14:15
  „Az MSZP saját maga felfüggesztését is kezdeményezhetné,hiszen az elmúlt 8 év alatt annyi embert tettek tönkre ebben az országban,hogy arról még nekik maguknak sincs fogalmuk.Az etika is azt kívánná,hogy miután ilyen választási győzelem született és éppen azért mert az MSZP így tönkretette saját nemzetét saját meggazdagodása érdekében,szépen háttérbe kell vonulni.Ahhoz azért már "pofa"kell amit most tesznek,hiszen Lendvai Ildikó,Kiss Péter,Mesterházy Attila és társai nagyon jól tudják, hogy az ország lakosságát annyira tönkretették,hogy a teljes fizetésképtelenség határán vannak,miközben jót asszisztálnak a bankok masszív nyereségéhez,hiszen a világválságra hivatkozással több milliárd forinttal segítették meg a hazai bankokat,miközben a bankok ennek ellenére is megsarcolják a velük kapcsolatban álló ügyfeleiket.Éppen itt az ideje, hogy ezt a kérdést az új kormány helyre tegye és azok a bankok, amelyek nem óhajtanak ebben részt vállalni,távozzanak az országból! Megkapták a kormánytól a milliárdokat,miért akarják még ügyfeleiket is ilyen drasztikusan "megfejni"?Mi ez, ha nem tisztességtelenség?!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkába tartó rendőr fogott el egy körözött férfit

A munkahelyére igyekvő rendőr fogott el egy körözött férfit a fővárosban - közölte a Budapesti… Tovább olvasom