Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Az MSZP konzultációra hívja a polgármestereket

Kránitz László, az MSZP országgyűlési képviselője pártja nevében kéri, hogy Sopron polgármestere vegyen részt azon az egyeztetésen, amelyet a regionális fejlesztési tanácsok elnökeinek és a megyei jogú városok polgármestereinek szervez a kormány a fejlesztési programok egyeztetéséről.
– A kormány november 22-re átfogó konzultációra hívja a regionális fejlesztési tanácsok elnökeit és a megyei jogú városok polgármestereit – mondta el a Kisalföldnek Kránitz László. – A konzultáció célja, hogy a kormány jobban megismerje a megyék és régiók fejlesztési elképzeléseit, és megpróbálja az egyes fejlesztési programokat a helyi igényekhez igazítani. A meghívást az MSZP országgyűlési képviselőjeként tolmácsolom Sopron polgármeste-

rének, Fodor Tamásnak is. A város érdekében hívjuk és várjuk őt erre a találkozóra. Szerintünk az ország, a város előtt álló fejlesztések csakis akkor lehetnek sikeresek, ha azokat az érintettekkel közösen határozzuk el. Ezért gondoljuk úgy, hogy le kell ülni a regionális fejlesztési tanácsok és a megyei jogú városok vezetőivel, és tárgyalni kell. Bízunk abban, hogy a polgármester úr is részt vesz ezen a konzultáción, és képviselni fogja Sopron érdekeit, a fejlesztési elképzeléseket.
– Ezt megelőzően egy személyes találkozót kezdeményezek a jelenlegi és a korábbi városvezetés között még ezen a héten – tette hozzá a képviselő. – Az egyeztetés célja, hogy az elmúlt években megkezdett munkákról tájékoztatást adjunk, a fejlesztési irányokat egyeztessük, a tapasztalatokat átadjuk, hogy együttműködjünk a közös cselekvés, Sopron érdekében. Szerintünk a politikusok feladata most az, hogy a sokféle gondolatból, szándékból és akaratból végre közös cselekvés legyen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hirtelen csecsemőhalál – agykárosodás miatt

A hirtelen bölcsőhalál veleszületett agyi károsodás következménye lehet – utalt amerikai… Tovább olvasom