Délmagyar logó

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -4°C | 4°C Még több cikk.

Az MSZP szerint a Fidesz torzítja a magyar külpolitikát

Az MSZP külpolitikai és európai integrációs munkacsoportjának elnöke szerint bár sikeres volt az elmúlt egy év diplomáciailag, azonban a Fidesz mindent megtesz azért, hogy ennek ellenkezőjét láttassa és kisebbítse a magyar érdemeket - mondta Szabó Vilmos hétfői tájékoztatóját.
A szocialista politikus szerint az ellenzéki párt belpolitikai indíttatásból és egy-egy elem nagyításávak próbálja meg hiteltelennek beállítani a magyar diplomáciát, ami azonban egyelőre nem járt sikerrel. Szabó Vilmos úgy véli: a különbségek megtartásával, de konszenzust kellene kötniük a pártoknak a főbb külpolitikai célok kapcsán, mert ezzel hatékonyabb lehetne a Magyarország külföldi érdekérvényesítése.

Olvasóink írták

 • 6. triatlonos 2008. július 08. 16:39
  „T. Honorus!
  Zoli a több jelölt között az volt aki elvállalta. Talán úgy pontositanám, hogy nem baloldali -mert ez volt a szempont. Abban viszont teljesen egyetértek, hogy politikai alapon történt a kinevezés, de ez semmit sem von le Gazdag önkritikájának hiányából! Mert Gazdag bármiről beszélhet, de a hozzászólások ideje, és az alkohol fogyasztás az legyen számára tabu téma!”
 • 5. honorus 2008. július 08. 14:06
  „Na jó azért Horváth Zolit se kell kirakni hülni:)))) AZért a Galamb és Keri összevont intézményének az legföbb széke az ővé lett. Ja ne adj Isten csak azért mert jobboldali érzelmű ember és az iskolákat fenntartó megye is az. Ugyan már ezt a kutya se nézi már, még ha két farka van is.”
 • 4. triatlonos 2008. július 07. 21:26
  „Hogy egy kicsit konkrét legyek, most jutott el hozzám a hir, hogy GAZDAG JÁNOS, aki több cikluson át képviselte Makót a Parlamentben, és arról lett hires, hogy hozzászólásával nem akarta zavarni az áhitatot, és később előterjesztette a helyi képviselők hozzászólási korlátozását. De ez még semmi! Legutóbb a Megyei Közgyűlésben enyhén szólva alkoholistának titulálta azt a Horváth Zoltánt, aki a Galambban töltött összes éve alatt nem fogyasztott el annyi alkoholt, mint GAZDAG EGY NAP ALATT! Ki érti ezt? Janikám azért mindennek van határa! Várom a választ!”
 • 3. delvers 2008. július 07. 16:34
  „Az MSZP lassan már üldözési mániában szenved! Orbán a mumus, Orbán a nyikhaj diktátor! Nem tudnák már végre abbahagyni és tényleg a valós kiutat keresni, vagy lemondani??? Nem azt mondom, hogy jobb lesz a Fidesz, de ezt az MSZP-t hajazni nehéz lesz!”
 • 2. joy 2008. július 07. 16:12
  „Bal@ok!
  Mit vártok a viktátori mamelukoktól? Meleg ölelést???
  2001 decembere óta tart a Fityisz tomboló választásai kampánya, lejárató hadjárata ellenetek!
  Ne gondoljátok, hogy ennek vége!
  Még esetleges bukásotok után is folyik majd az "egészpályás lejáratás, sárba döngölésetek"!”
 • 1. rade 2008. július 07. 14:28
  „A torz külpolitikát nem lehet torzitani.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bíróság elé állítják az Ukrajnába átrepült férfit

Bíróság elé áll hétfőn délben, Ukrajnában az a magyar férfi, aki még csütörtökön repült át… Tovább olvasom