Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Az MSZP tagja a Jobbik hajdúsámsoni elnöke

Továbbra is az MSZP tagja a Jobbik hajdúsámsoni elnöke, Montlika Zoltán - írta csütörtöki számában a Magyar Hírlap a helyi városi tévé értesülése alapján.
Tar Zoltán, a szocialisták hajdúsámsoni első embere a lapnak elmondta: Montlika Zoltán 2005-ben lépett be az MSZP-be, és azóta hivatalosan nem hagyta el a szocialista pártot, nem adott le kilépési nyilatkozatot.

Tar Zoltán szerint Montlika Zoltánt így utólag ki kell zárniuk az MSZP-ből.

Olvasóink írták

 • 15. Phobos 2009. október 01. 22:08
  „A Fidesz és az MSZP közösen ásott vermet Hajdú-Bihar megye egyik legerősebb Jobbik-szervezetének, ám ahogy annak a mondás szerint szükségszerűen lennie kell, maguk estek bele. Vessünk néhány pillantást a hajdúsámsoni "politikai elitnek" és körének pozícióira, és vonjuk le a konzekvenciákat!

  Máthé Attila: Fidesz-elnök, alpolgármester, felesége a helyi televízió vezetője.

  László Vilmos: a Fidesz alelnöke, iskolaigazgató, önkormányzati képviselő, az ügyrendi bizottság elnöke, pénzügyi bizottsági tag.

  Jakubec Sándor: Fidesz vezetőségi tag, önkormányzati képviselő, pénzügyi bizottsági tag, a műszaki bizottság elnöke.

  Dobránszki Sándor: Fidesz vezetőségi tag, önkormányzati képviselő, pénzügyi bizottsági tag.

  Dandé Lászlóné: Fidesz vezetőségi tag, önkormányzati képviselő,az oktatási és sportbizottság elnöke.

  Tar Zoltán: MSZP-elnök, önkormányzati képviselő, a pénzügyi bizottság elnöke, az iskolaszék elnöke.

  Dobosné Hajdú Anikó: Tar Zoltán sógornője, az iskolaszék tagja, önkormányzati képviselő, a hajdúsámsoni Kályhamúzeum igazgatója.

  Emődi Dániel: Fidesz-tag, az iskolaszék tagja, önkormányzati képviselő, a felesége Fidesz-alelnök, iskolai pénztáros.

  Tar Zoltánné: /Hajdú Judit/ a hajdúsámsoni Művelődési Ház igazgatója.”
 • 14. egypintsor 2009. október 01. 14:32
  „jobbik az mszp kisfia;D:D:D”
 • 13. trainman 2009. október 01. 13:24
  „Fidesz és az MSZP közösen ásott vermet Hajdú-Bihar megye egyik legerősebb Jobbik-szervezetének, ám ahogy annak a mondás szerint szükségszerűen lennie kell, maguk estek bele. Vessünk néhány pillantást a hajdúsámsoni "politikai elitnek" és körének pozícióira, és vonjuk le a konzekvenciákat!

  Máthé Attila: Fidesz-elnök, alpolgármester, felesége a helyi televízió vezetője.

  László Vilmos: a Fidesz alelnöke, iskolaigazgató, önkormányzati képviselő, az ügyrendi bizottság elnöke, pénzügyi bizottsági tag.

  Jakubec Sándor: Fidesz vezetőségi tag, önkormányzati képviselő, pénzügyi bizottsági tag, a műszaki bizottság elnöke.

  Dobránszki Sándor: Fidesz vezetőségi tag, önkormányzati képviselő, pénzügyi bizottsági tag.

  Dandé Lászlóné: Fidesz vezetőségi tag, önkormányzati képviselő,az oktatási és sportbizottság elnöke.

  Tar Zoltán: MSZP-elnök, önkormányzati képviselő, a pénzügyi bizottság elnöke, az iskolaszék elnöke.

  Dobosné Hajdú Anikó: Tar Zoltán sógornője, az iskolaszék tagja, önkormányzati képviselő, a hajdúsámsoni Kályhamúzeum igazgatója.

  Emődi Dániel: Fidesz-tag, az iskolaszék tagja, önkormányzati képviselő, a felesége Fidesz-alelnök, iskolai pénztáros.

  Tar Zoltánné: /Hajdú Judit/ a hajdúsámsoni Művelődési Ház igazgatója.

  barikád.hu”
 • 12. comet 2009. október 01. 13:15
  „Zavaros ez a Montlika ügy és mindenképpen tisztázásra érdemes. Ha ugyanis Montlikának van igaza, akkor az MSZP hamis nyilvántartást vezet tagjairól, ha meg nem, akkor Montlika hazudott, ami elég megszokott már a magyar politikában de valahogy talán gátat kéne szabni, hogy a szélhámosok politikusként legalizálhassák magukat. (nem valószínű, hogy az MSZP magát buktatná le rossz nyilvántartásáért ilyen hülyeségért... ennyire talán nem bumburnyákok)
  Hogy azért lépett be az MSZP-be hogy barátjának segítsen, és nem meggyőződésből, ez megint olyan felszámolásra váró attitűdnek tűnik.
  Lájtosan összegezve fentieket, én úgy kib.sznám Montlikát a Jobbikból ha ott lennék és rajtam múlna, mint azt a bizonyos macskát szokták.”
 • 11. Esovaro 2009. október 01. 12:50
  „ez csak azt jelenti kupleraj van a partoknal a tagnyilvantartasban. Mindenkit tagnak tekintenek aki alairt egy belepesi nyilatkozatot ,hogy legyen vattatagsag ha kongresszusi jeloltet allitanak,hiszen a tagletszam aranyaban kuldhetnek kuldottet,noha ha valaki 6 honapig nem fizet tagdijat ,ugy tudom ennyi a szociknal akkor torulni kell mint tagot”
 • 10. tejfelesszájú 2009. október 01. 12:01
  „Közlemény: Nincs jelenlegi MSZP-tag a Jobbikban, s nem is lehet

  A Fideszhez közelálló sajtóorgánumok azt a valótlan hírt kezdték el terjeszteni szocialista forrásokra hivatkozva, hogy a Jobbik hajdúsámsoni elnöke, Montlika Zoltán jelenleg az MSZP tagja. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagja nem lehet olyan személy, aki más pártnak tagja, erről a Jobbikba való belépéskor mindenkinek írásban nyilatkoznia kell, s ezt Montlika Zoltán is megtette - áll a párt közleményében, alább a folytatás.
  Montlika Zoltán tájékoztatása alapján papíron egy ideig tényleg volt az MSZP tagja, ugyanis gyerekkori barátja, Tar Zoltán helyi szocialista elnök, egy, a helyi MSZP-ben való tisztújítás miatt barátilag megkérte, hogy belépésével és szavazatával segítse őt egy párton belüli ellenfelével szembeni választáskor. Montlika Zoltán ennél több aktivitást nem fejtett ki az MSZP-ben, s látva Gyurcsányék országromboló tevékenységét, az MSZP-ből való kilépési nyilatkozatát Tar Zoltán kezébe adta, aki megígérte, hogy a többit majd ő elintézi. Természetesen a Jobbikba való belépéskor rosszabb ajánlólevél nincs is, mint a volt MSZP-s tagság, de a párt ebben az esetben is alaposan körüljárta a tagjelölt személyét. Azon meg nem csodálkozunk, hogy Tar Zoltán nem találja a kilépési papírokat, hiszen a szocialisták ennél több értéket, vagyontárgyat is elkótyavetyéltek már kormányzásuk során.
  Montlika Zoltán - látva Magyarország szétrablását és a vidéken tomboló bűnözési hullámot - 2009 elején több társával megalakította a Jobbik hajdúsámsoni szervezetét. Ezen lépésének első következménye az lett, hogy elvesztette a Fidesz által uralt önkormányzatban az addigi állását. Montlika Zoltán az elmúlt háromnegyed évben több cikkében és írásában hívta fel a hajdúsámsoniak figyelmét arra, hogy helyben nagykoalíció alakult ki a Fidesz és az MSZP között, s a különböző oldalon álló politikai vezetők egymást és egymás rokonságát teszik be jól fizető állásokba, felosztva egymás között így a helyi televízió, az iskola, iskolaszék, múzeum és művelődési ház kulcspozícióit. Montlikának ezen összefonódásokra való rámutatása még jobban egységbe kovácsolta a helyi MSZP és Fidesz vezetőit, és ennek köszönhető az a lejárató kampány, ami mind a helyi, mind az országos sajtóban elindult a hajdúsámsoni Jobbik vezetőjével szemben.
  Jobbikos szimpatizánsaink megnyugtatására közlöm, hogy téves és megalapozatlan a Hír Tv azon állítása, hogy ,,baloldali szimpatizánsok lépnek át tömegesen a Jobbikba", ezzel szemben az igazság az, hogy a Jobbik 7100 tagjából csak kilenc olyan személy van, aki valaha az MSZP-nek sima tagja volt, viszont 541 olyan jobbikos tagtársunk van, aki a Fideszt hagyta el, annak liberális, Deutsch Tamás és Pokorni Zoltán által fémjelzett politikája miatt, és lépett át az új erőbe.
  Annak ellenére, hogy Montlika Zoltán meg van győződve abban, hogy jóhiszeműen járt el, és a helyi tényfeltáró tevékenysége miatt indultak ellene az alaptalan támadások, de lemond minden párton belüli tisztségéről, így a hajdúsámsoni szervezet elnöki tisztségéről is, és a jobbikos tagság kezébe helyezi a sorsáról való döntést. Montlika Zoltán egy ilyen nem egyértelmű helyzetben megteszi azt, amit sok parlamenti politikus - a hatalomhoz való görcsös ragaszkodás miatt - sosem mert megtenni.

  Szabó Gábor
  a Jobbik pártigazgatója”
 • 9. Lacas 2009. október 01. 11:43
  „na már meg is jött a közlemény.Nem másolom be ide,de a Jobbik hivatalos oldalán mindenki elolvashatja:
  http://www.jobbik.hu/rovatok/kozlemeny/nincs_jelenlegi_mszp-tag_a_jobbikban_s_nem_is_lehet
  Kéretik nem kimoderálni,inkább e közleményt is átvenni helyretéve a valóságot”
 • 8. Lacas 2009. október 01. 11:39
  „6.-nak. A Jobbiknak már van kb. 600 helyen szervezete és isten tudja hány tagja.Kizárt,hogy mind hibátlanul működjön,vagy ne történjen valahol olyan,amibe az árgus szemmel figyelő média és kormánypártok ne tudnának belekötni és felfújni.Vona csak egy ember,mások hülyeségeiért nem kell azonnal őt hibáztatni.Ha igaz a hir,biztosan lépni fognak.”
 • 7. Lacas 2009. október 01. 11:34
  „Majd hallgattassék meg a másik fél is.Vona Gábor későbbre igért tájékoztatást ez ügyben.Előtte tájékozódik ő is.A párt szabályzata eleve kizárja az ilyen tagok belépését.Valószinűleg tévedés történhetett,avagy Montlika úr elfelejtette közölni,hogy MSZP-s ahogy a helyi MSZP-vel sem közölte,hogy átlép máshová.Sőt,ki sem lépett az MSZP-ből.Lejáratós szaga van a dolognak”
 • 6. comet 2009. október 01. 11:31
  „Vona mestert ideje lenne gór cső alá venni, mert amit művel az többet használ az MSZP-nek mint a Jobbiknak.
  Nem csípte a szemét a szemét?
  A Magyar Gárda körüli bohóckodás eme abszurd hírrel az irányba mutat, hogy talán nem is annyira a tudatlanság miatt rugdossa az öngólokat Vona Gábor.
  Mindenesetre eddig jól kicseszett a radikális ellenzékkel.”
 • 5. bélás 2009. október 01. 10:55
  „Valamelyik másodállás lehet. Meg is értem a mai gazdasági helyzet már csak tetőzte az eddigi 5 éves nyomorát.”
 • 4. achilleus 2009. október 01. 10:11
  „"Tar Zoltán szerint Montlika Zoltánt így utólag ki kell zárniuk az MSZP-ből."

  Talán inkább a Jobbikból.”
 • 3. IVY 2009. október 01. 09:48
  „Húúú, bakker.
  Ezt nem kellett volna Zoli!”
 • 2. keletaru 2009. október 01. 08:16
  „Ebből is látszik, mind egyforma !!! Üdv Kuci”
 • 1. Trandafir 2009. október 01. 07:46
  „ha jobbikos is akkor biztos rasszista...<moderálva> lehet...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csökkent a forgalom az autópályákon

Csökkent a forgalom a magyarországi autópályákon az év eddig eltelt részében, és ez a díjbevételek… Tovább olvasom