Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Az ötödik helyért harcolnak

Ma elkezdi a tavaszi szezont az élvonalban szereplő Győri VSE női csapata. Kárpáti Gábor tanítványai Kecskeméten szállnak medencébe.

vízilabda

A szakvezető a Kisalföld érdeklődésére elmondta: „A tavaszi szezon első mérkőzése rögtön nagyon fontos lesz, hiszen az alföldi csapat a mi hatodik helyünkre pályázik. A bajnokság lebonyolítási rendje miatt szükséges, hogy győzzünk, hiszen a rájátszás folytatásában velük kell majd mérkőznünk a nyolc pontig tartó csatározás során, ahová az egymás elleni eredményeket is magunkkal visszük. Sajnos a téli alapozás nem sikerült mindenki számára megfelelően. Ennek ellenére bizakodó vagyok, hiszen az edzőmérkőzéseink során elfogadható játékot mutattunk. Horváth Ágnes és Kovács Petra egyre jobb formába lendül. Pk a juniorválogatott erősségei, rájuk alapozva nem jelenthet gondot a kitűzött cél elérése.”
Az edző szerint ha a lányok motiváltak lesznek a meccseken, akkor megszerezhetik a hatodik helyet, ami a biztos bentmaradást jelentené. A végső döntés egyébként májusra marad, amikor is nagy valószínűséggel az OSC csapatával kell harcolniuk az ötödik helyért.
„ Az első hazai mérkőzésünk március tizenegyedikén lesz a GYÁÉV-uszodában, akkor éppen ellenük játszunk. Addig utazunk Egerbe, edzünk a juniorválogatottal. Csalódott lennék, ha gondot okozna az Eger, a Kecskemét és az OSC legyőzése.”
Az ING női ob I alsóházának állása: 5. OSC 12 pont, 6. Győri VSE 8, 7. Kecskemét 3, 8. Egri VK 1.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyetért az állatvédők tüntetésével?

Tovább olvasom