Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Az SZDSZ feloszlatását kezdeményezi a Jobbik

A Jobbik.hu-n az áll, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke a Legfőbb Ügyészségen kezdeményezi az SZDSZ feloszlatását.
Becsületsértés miatt bírósági feljelentést tesz a Jobbik, a pártot neonácinak tituláló Gusztos Péter, Léderer András és Gyurcsány Ferenc ellen, egyúttal kezdeményezik az SZDSZ feloszlatását is - olvasható a párt honlapján.

A Jobbik.hu-n az áll, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke a Legfőbb Ügyészségen kezdeményezi az SZDSZ feloszlatását, mert a párt az Országgyűlés elnökét arra kérte, hogy tagadja meg a Jobbik OVB-delegáltja, Novák Előd felesketését. Vona Gábor szerint azért is jogi lépéséket tesznek, mert az SZDSZ-es politikusok valótlan dolgokat állítanak vagy híresztelnek Novák Elődről.

Olvasóink írták

37 hozzászólás
12
 • 37. Power 2009. április 30. 15:27
  „Sajnos a Jobbik sem panaszkodhat, ők sem különbek az SZDSZ-nél, ráadásul erőszakosak.”
 • 36. flexsnake 2009. április 29. 20:46
  „33. nem, szeretek benne elvegyülni a jobbik gyűlésein :D Kétségbeesetten kapálóznak hogy ne süllyedjenek el a csónakkal de minden percben vödörszámmal hordják bele maguknak a vizet :D”
 • 35. garbon 2009. április 29. 16:45
  „A komcsik segnyalói most azon fáradoznak, hogy betíltsanak egy pártot. Hiszen önmagukat kellene feloszlatni csalások sorozatát követték el tagtársaik ellen. A néptől liberalizmus cimen több milliárd foritot loptak el
  eladták örököseik vagyonát a zsidóü negyedben és még ezek pofáznak rassziozmusról bünőzésről hány emberük ül előzetesben akomcsik alvezéreivell eggyütt. Szégyen és gyalázat amit a hét év alatt végeztek a komcsikkal eggyütt kisemmizték a hazát loptak csaltak hazudtak ejjel nappal és egész nap. Megérdemlik de eljőn az elszámolás időszak is annyi bizonyos hullanak még fejek.”
 • 34. Mathiasking 2009. április 29. 16:39
  „30. hozzászólás 620829 2009.04.29. 14:47

  Tisztelt 620829!

  Te egy jogkövető állampolgár lehetsz. Tiszteletem ezért. De kérdem én: Nem bosszantana az, hogy TÉGED egrecíroztat a közeg? És talán meg is talál valamivel, amiben nem érzed magad bűnösnek és ellenkezik minden erkölcsi normád? Abból nincs eleged, hogy a befizetett adó forintjaidat elherdálják és ellopják, másra költik, mint amire kellene, másnak adják, mint ahol jobb helye lenne? Gondolkozz el ezen, amikor 2010-ben X-et teszel majd a szavazó fülkében!”
 • 33. IVY 2009. április 29. 15:16
  „Karácsonyra kaptad a Yard-tól?”
 • 32. flexsnake 2009. április 29. 15:07
  „29. van egy pólóm amin a következő felírat van: ,,szavazz a háztetőről" :D Felette meg egy mesterlövész fekszik :D
  A demokrácia lényege hogy mit nem szabad.”
 • 31. flexsnake 2009. április 29. 15:07
  „29. van egy pólóm amin a következő felírat van: ,,szavazz a háztetőről" :D Felette meg egy mesterlövész fekszik :D
  A demokrácia lényege hogy mit nem szabad.”
 • 30. 620829 2009. április 29. 14:47
  „KEDVES MATHIASKING !
  ÍROK ÉN MOST EGY KIS ÉRDELKESET -ÉS ÍRD MEG VAN-E JOGOM REND UTÁN ÁCSINGOZNI.
  Egy biztos-az értékrendem nem az átlagemberé, és nem türöm az atrocitásokat---soha semmikor.
  NOSÉn a cégem 18 éve alatt mindig nyereséges voltam .Nem teszek senkinek sem keresztbe, ha leparkolok,megnézem, hogy ahová leparkoltam az nem zavar senkit és ki tudnak- e tőlem állni a többiek kényelmesen.Nem érdekel, ha valaki q7-tel jár, nem jelentem fel a rendszám alapján stb-stb.
  Joggal várom el, hogy ezért cserébe a közbiztonság- ami nincs-meglegyen.Ha kell akkor igenis korbácccsal és puskatussal.VAGY REND VAN VAGY RENDETLENSÉG AZAZ KÁOSZ....NINCS VAGY-VAGY!
  nAGYON sok emberke e szép honban csak a pofonból ért,meg kell neki adni .........az élősködés, a másokon való hízás korának véget kell vetni.ENNYI AZ EGÉSZ!AKI NEM DOLGOZIK AZ NE IS EGYÉK!”
 • 29. aranka2 2009. április 29. 14:46
  „Politikai szervezetet csak nácik és kommunisták tudnak betiltani. Menjen a jobbik a picsába! Hagyja békén a magyar demokráciát! (Betiltani persze nem szabad, le kell őket szavazni)”
 • 28. flexsnake 2009. április 29. 13:48
  „Ekkora hülyeséget összehordani azért nem semmi. Valóban a politika győzikéje :D
  Bírom az ilyet :D A hangya bepereli bagolynál az embert hogy a hangyaboly elé építette az ember a házát és most a hangya nem lát ki :D Erre mondja azt a bagoly hogy UHU :D És bekap kettőt közülük :D”
 • 27. hazaipalya 2009. április 29. 13:14
  „Turovarazs,lyol bexélx :D”
 • 26. hazaipalya 2009. április 29. 13:13
  „Minek örülsz te eszetlen?”
 • 25. flexsnake 2009. április 29. 12:50
  „Wehehehehe :D ÉS HIHIHI HAHAH :D A nap híre :D
  Ez az a novák előd akit a tüntetésekről állították elő állandóan? Akiről azt írták hogy a kurugyot szerkeszti? :D”
 • 24. Birodalmi 2009. április 29. 12:26
  „Hozzátenném még Mathias, hogy a rendörség nem is mer intézkedni ellenük, soha nem láttam még lesötített ablakú nagy teljesítményű kocsit leálva mellettük, helyette a szuzukis bélabácsival kekeckednek,”
 • 23. Mathiasking 2009. április 29. 12:18
  „20. hozzászólás Birodalmi 2009.04.29. 12:00

  T. Birodalmi!

  Néhány megjegyzés: A csendőröket a mai napig elítélik politikailag! A rendőr szakközépiskolákba a 3-4-szeres a túljelentkezés. Miért is? Nem szeretek dolgozni, a törvény felettinek érzem magam, Legális a munkahely, 100%-os a táppénz, nyugdíj korkedvezmény,a többi meg bekaphatja. A fizikai, pszichológiai és mentális megfelelés nem érdekes annyira. Ez a pálya is kezd el nőiesedni. Ugyan az lesz a probléma néhány év múlva, mint a pedagógusi pályán lévőkkel.
  Tovább: Az állampolgár zokon veszi, ha a rendőr zaklatja egy-egy igazolással, ellenőrzéssel. Miért is? Azért, mert inkább foglalkozzon a lakossági bejelentések ellenőrzésével és a valódi problémák megoldásával. A rendőr megállít és addig problémázik, amíg nem talál valódi problémát. Ez igaz a járművezetőkkel szemben.

  Sorolni lehetne órákon át, de nincs értelme, mert ehhez tudati szint különbségek vannak Európa nyugati társadalmai és magyarországi öntudat között. Miért tud egy magyar viselkedni Hamburgban rendesen és itthon nem jogkövetően? A hely és a környezet teszi.”
 • 22. Kraftwerk 2009. április 29. 12:14
  „Én már csak a Jobbikban bízok,és teljesen igazat adok Morvai Krisztinának amiért őszintén kiáll(t)az adófizetőkkel és a rendőrökkel szemben,és elmondta nekik az igazságot!!!
  Remélem,felébred már ez a Nép egyszer az"álmából",és véget vet elnéző,és túlélő és küzdő fajtájának!!!
  Morvai Krisztinak egyik(nagyon)őszinte vallomása:
  "A magyar kormány,az embereket csak egy TÁRGYNAK tekintik,eltiporják a jogaikat,és a befizetett adókból a hozzászólásuk nélkül tevékenykednek és költekeznek,és tesznek el milliókat-milliárdokat olyan dolgokra,amelyekkel nem tudnak elszámolni,és ezzel egy nagy hagyományú múlttal rendelkező NEMZETET,a sárba tipornak,a kisembereket kisemmizik,és rajtuk Keresztül válnak milliárdossá egyes emberek a Parlamentből....."
  "Nem szabad tűrnünk,mert a magyar ember nem egy TÁRGY,egy Eszköz,és nem azért dolgoznak,hogy mások hibáját(gazdasági összeomlás,válság,stb...)ŐK tegyék rendbe,és nem engedhetjük meg magunknak,hogy ezt az illetékes elvtársak,bűnhődés nélkül megússzák....."
  Ezek a mondatok nagyon megmaradtak bennem,és az igazságról szólnak!!!!
  Sajnos eddig sokat kellett tűrnünk......DE MEDDIG KELL MÉG??????”
 • 21. garbon 2009. április 29. 12:02
  „Megszünőben a zsidó párt a harmadik erő magyarországon a jobbik párt ezt a liberálisoknak köszönhető.”
 • 20. Birodalmi 2009. április 29. 12:00
  „apátfalvi: bizony, nincs közbiztonság, csendőr legalább adott két pofont a nyúktolvajnak, sajnos mostmár ott tartunk, h. a rendőrnek kell védeni magát, mert intézkedés közben veszélyeztette a többieket egy jogosítvány nélkül vezető tudjukki, itt a bűnözőnek több joga van mint nekünk, ez téged nem háborít fel? De te azokat véded akik lopnak, hazudnak nekünk, miliárdosok a mi pénzünkből, magasról szarnak a te fejedre is, hiába nyalod a seggüket! Horthy ról anyit, h. az ő idején ültek egymás mellett rákosi és szálasi.”
 • 19. Mathiasking 2009. április 29. 11:58
  „15. hozzászólás 620829 2009.04.29. 11:43

  Szerinted miért nincs rend az országunkban? Szerintem először a rendet a fejekben kellene megtenni, melyhez mindenkinek, mondom MINDENKINEK tenni kéne a dolgát, amihez ért! Nem kritizálni és okoskodni, hogy én vagyok az überf@sza gyerek, nekem senki ne ossza az észt! Ezt követően lehet majd szebb és jobb a jövő, de nem azokkal, akik csak a nyomort és szemben állást tették hivatalba lépésük óta. Mind két oldal hibás, de nagyobb hányad a baloldal hibája!”
 • 18. Túróvarázs 2009. április 29. 11:52
  „Kedves BAL-f@szok.
  Fogy a levegő körülöttetek. Elindult a visszaszámlálás....
  Szebb Jövőt!”
37 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Melegsége miatt nem táncolhatott - büntetés az iskolának

Az iskola vezetője a kizárást azzal indokolta, hogy a homoszexualitás egy aberrált életvitel, amely… Tovább olvasom