Délmagyar logó

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 4°C Még több cikk.

Az UPC megvásárolta a RubiCom kábelhálózatát

A RubiCom Zrt. hálózata 80 településen mintegy százezer háztartást ér el.
A UPC Magyarország Kft. a hatósági jóváhagyást követően megvásárolta az ország nyolcadik legnagyobb kábelszolgáltatója, a RubiCom Zrt. 80 településen mintegy százezer háztartást elérő, jelenleg 63 ezer kábeltelevíziós, internet- és telefonszolgáltatást nyújtó hálózatát.

Az UPC az MTI érdeklődésére a vételárat nem közölte, csupán azt, hogy több milliárd forintért vásárolta meg a hálózatot.

A hálózaton a szükséges műszaki továbbfejlesztést követően a UPC májustól indítja el saját kábeltelevíziós, internet- és telefonszolgáltatását.

A Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyását követően a UPC Magyarország pénteken zárta le az ügyletet, amelynek révén elsősorban Pest megyében nő ügyfeleinek száma.

A UPC közleménye szerint az előfizetőknek semmit nem kell tenniük, mivel az általuk korábban megkötött szolgáltatási szerződések továbbra is érvényben maradnak.

A szolgáltató-váltásról minden érintett előfizető személyre szóló levélben kap részletes tájékoztatást az elkövetkező napokban.

Olvasóink írták

  • 2. offshoregordon 2012. május 04. 18:19
    „Most jött az első számla, kevesebb csatornáért többet kérnek mint a RubiCom. Jó szöveg "az előfizetőknek semmit nem kell tenniük". Kérdezem, hogy a korábban megkötött szolgáltatási szerződések hogyan maradhatnak érvényben, amikor az árakat megemelte a UPC? Hazugságokkal kezdik a szolgáltatást?
    Vajon hány embert csapnak majd be és hányan fogják kifizetni a megemelt díjat?”
  • 1. daffy 2012. március 10. 07:34
    „Ezt már 2 hónapja tudom.Szüleimet épp most verte át a júpíszi,mert a rubicumiról átment a jupira,és 1500ft átkötési díjat kellett fizetni,erre mondtam,hogy ez törvénytelen,mivel a két szolgáltató már ugyanaz,csak a szerződéskötő ezt elfelejtette közölni,szerencsére nem tartozkodtam a közelbe....!Szentesiek már besz..ták,mert a Networköt megvette a rubicom azt meg a júpiszi,és aztán monopól helyzetben az árak meg meglódultak felfelé,itt is erre lehet számítani,mert a jupiszí nem olcsó jánosként volt mindig elhíresülve.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Verekedés volt egy fővárosi konditeremben

Bántalmazták egy kondicionálóterem alkalmazottját ismeretlen tettesek pénteken. Tovább olvasom