Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Az úszótanfolyamra ingyenes az utazás

„ A beledi gyermekeket úszni viszik. Az iskolások buszköltségét az önkormányzat átvállalta, az óvodásoké »kétséges«. Egy intézményhez tartoznak, akkor mi a különbség? Az óvodát is támogatni kellene, hiszen ott is érdemi munka folyik. Itt teszik le az alapokat az iskola előtt! Kérem a beledi vezetést, hogy egy kicsit többet áldozzanak az óvodásokra!”

„ Gyermekeink a közeli városba járnak színházba, a bérlet ára 1600 forint/4 előadás. A buszjegy 400 forint volt tavaly előadásonként, idén 700 forint. Már a tavalyi is sok volt! Hol van a diákkedvezmény? Pedig a falunak van saját busza! Erről a kis örömről is mondjunk le?”
Hantó Szabolcs, a Beledi Általános Művelődési Központ igazgatója az SMS-ekkel kapcsolatosan a következőket közölte lapunkkal: az óvodásoknak és az általános iskolásoknak is egyaránt csak az úszótanfolyam árát kell fizetniük a celldömölki uszodában, az útiköltséget valamennyi esetben a helyi Diáksportért alapítvány vállalja magára. A színház egyelőre még szervezés alatt áll, de a 15 személyes kisbusszal nem tudnak minden gyereket eljuttatni a kapuvári előadásokra, hiszen az igény több, mint amennyi férőhely van a buszban. A szervezők azonban azon vannak, hogy olyan utazási lehetőséget válasszanak, amely a lehető legkevésbé terheli meg a szülők pénztárcáját.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Allergiás tüneteket csillapít az óvodai sószoba

Tavasszal alakították ki a sószobát a szegedi vasutas óvodában. Egészségmegőrzésre,… Tovább olvasom