Délmagyar logó

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -8°C | 4°C Még több cikk.

Az utasok igényeihez igazítják a menetrendet

Tisztelt Volán-illetékesek! Szeretném kérdezni (szerintem nem vagyok egyedül), hogy a 10-es bánfalvi járat menetrendjét lehetne a buszok induláshoz igazítani, ha már fordítva nem megy? Bosszantóak a késések!

Olvastam az új Volán-menetrendről, csak az 5-ösről és a 22-esről volt szó, mi újság a fél 2-es 4-es és az esti 4-es járattal, ugyanis a fél 2-es a város túlsó végéről indul, és mi, akik az Ágfalvi úton dolgozunk, az utolsó percben esünk be a munkahelyünkre. A másik pedig az esti 4-es, ami 10 után indul az Ágfalvi útról, miért nem lehet a Jereván-lakótelepig közlekedtetni?
– Munkanapokon meglehetősen gyakran, húsz percenként indul a 10-es bánfalvi járat – kezdte válaszát Fekete Győző, a soproni helyi üzletág igazgatója. – A 3-as autóbusz menetrendjét már úgy változtattuk meg, hogy elérjék a csatlakozást. Tudni kell, jelenleg nagyon nehéz a városban közlekedni, és késések – sajnos – bármikor előfordulhatnak. Az autóbuszvezetőink próbálják ugyan tartani a menetrendet, de sok esetben előfordul, hogy hosszú perceket várakoznak a dugóban, és akkor pedig már borul a menetrend. Arra kérnénk az utasokat, hogy észrevételeiket juttassák el a helyi közlekedési üzletághoz, és mi – lehetőségeinkhez mérten – minden megkeresést próbálunk megoldani.
Mint ahogy tettük azt az Ágfalvi útra közlekedő járat esetében, ahol úgy módosítottuk a menetrendet, hogy az mindenkinek a legmegfelelőbb legyen.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vereséggel zártak a SMAFC kosarasai

kosárlabda Fehérvár KC–SMAFC 86–72 (18–31, 19–7, 22–20, 27–14)… Tovább olvasom