Délmagyar logó

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -8°C | -1°C Még több cikk.

Az utcán váltotta be az euróját - becsapták

Kaposvár - Az utcán váltotta be az euróját egy idős nő Kaposváron. 150 ezer forint helyett azonban csak 5500 forintot kapott - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.
Az idős nő hétfőn a déli órákban Kaposváron akarta beváltani 500 euróját. Azonban nem bankba vagy pénzváltóba ment, hanem az utcán egy idegennél váltotta be a pénzét, mert az többet ígért érte. A nő odaadta a pénzét, de csak később, a férfi távozását követően vette csak észre, hogy az átvett pénzköteg mindössze 5500 forint, a várt 150.000 forint helyett.

Olvasóink írták

 • 4. dodó 2009. február 04. 20:56
  „Bocsáss meg 2. hozzászólás flexsnake! Nem tudtam, hogy csak DM-t olvasol!

  "Felmérés igazolja a nemzeti radikálisokat: a válaszadók 91%-a szerint VAN cigánybűnözés!

  A szocionista mesének vége: nem a kuruc.info, a Magyar Gárda vagy a Jobbik rögeszméje a cigánybűnözés, hanem a megkérdezettek (fideszesektől MSZP-sekig) 91%-a (!) szerint létező jelenség. 86% szerint a segélyért dolgozni is kellene, a megkérdezettek 75 százaléka pedig tudatában van annak, hogy a cigányok hajlamosabbak a bűnözésre, mint a magyarok. A felmérés nem náci hamisítvány, a Nézőpont Intézet készítette, a Heti Válasz rendelte meg és az MTI adta hírül. (nem is sejtve, mit cselekednek).
  Azzal, hogy a munkaképeseknek a segélyért kötelezővé kellene tenni a közmunkát, százból 86-an értenek egyet, ennél kilenc százalékkal kisebb azok aránya, akik szerint a cigányok hajlamosabbak a bűnözésre, mint az emberek - általában :). Ugyanakkor honfitársaink egyharmada osztja azt a nézetet, hogy a rendőrség alkalmatlan feladata ellátására."
  Hogy mennyire a cigánybűnözők elevenébe vágott az eredmény, jelzi, hogy a hat kisegítőt végzett, sikkasztás miatt eljárás alatt álló köztörvényes OCÖ-s főgazember máris méltatlankodik: hogyhogy rá mertek kérdezni arra, ami nyilvánvaló? Hát meg lehet ezt tenni Magyarországon? És főleg: hogyhogy észre merik venni a rohadt magyarok, mi zajlik körülöttük, ahelyett, hogy dolgoznának, legyen pénz segílyre a szeginy romáknak?!

  A felmérést keresd az MTI 2008.08.25-i, vagy az MTA pár nappa előbbi közleményeiben!”
 • 3. sujokbálint 2009. február 03. 17:50
  „Aki hülye, haljon meg!”
 • 2. flexsnake 2009. február 03. 17:45
  „Semmilyen utalás nincs az elkövetőre, százalékot meg nem tudom hogyan sikerült varázsolnod, hacsak nem tartottál egy népszavazást...”
 • 1. dodó 2009. február 03. 16:55
  „Aki cigánnyal köt üzletet, az nem számíthat részvétre MO lakosainak 91 %-ától.
  A gyegébbek kedvéért: ennyien vallják, hogy van cigánybűnözés!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több rendőr az utcákon Borsodban

Miskolc - Miskolcon már közösen járőröznek a városban dolgozó rendőrök a Készenléti Rendőrség munkatársaival. Tovább olvasom