Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Bagoly nélküli rajt tatabányán?

Köteles Zsolt, az FC Sopron ügyvezetője reméli: a romániai túrán kiállított Bagoly Gábor ott lehet a csapat első bajnokiján.

Labdarúgás

Az FC Sopron labdarúgócsapatának kapitányát, Bagoly Gábort múlt héten Aradon, az UTA elleni felkészülési mérkőzésen állította ki a játékvezető. A közelmúltban több edzőmérkőzésen történt kiállításból adódott bonyodalom. Néhány éve a Vasas játékosának, Aranyos Imrének a kiállításából lett „ügy”, az előző évadban pedig az Újpesten futballozó dr. Füzi Ákoséból.
Köteles Zsoltot, az FC Sopron ügyvezetőjét azzal kapcsolatban faggattuk, hogy az aradi kiállítás milyen hatással lehet a soproni csapat csupa szív kapitányának a tatabányai bajnoki nyitányon való szereplésére. A sportvezető a következőket mondta:
„ A bajnokságot most már az MLSZ írja ki és bonyolítja. A szabályzat pedig azt mondja, hogy egy kiállított labdarúgó játékengedélye addig fel van függesztve, amíg a kiíró és bonyolító szervezet fegyelmi bizottsága meg nem tárgyalta az ügyet, s határozatot nem hozott benne. Természetesen az a célunk, hogy ez az eljárás minél hamarabb véget érjen.”
A soproni klub ügyvezetője hozzátette, ahhoz, hogy meg tudják indítani a folyamatot, az az első és legfontosabb, hogy a mérkőzés jegyzőkönyve a rendező aradi klubtól minél előbb az FC Sopronhoz kerüljön. Mihelyst ez megtörtént, a soproniak máris küldik is a dokumentumot az MLSZ-be, amely megkezdheti a vizsgálatot.
Köteles Zsolt bízik benne, hogy az ügyet minél előbb lezárják, s reméli, Bagoly Gáborral mint csapatkapitánnyal az élen futhat ki az együttes a pályára Tatabányán az évadnyitó bajnoki mérkőzésen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Névjegy

Név: Tokody Tibor Tovább olvasom