Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Bál a színház színpadán

Győr kulturális életében rendkívül jelentős helyet foglal el a Győri Nemzeti Színház, amely különleges helyszíne lesz egy új társasági rendezvénynek. A cél nem más, mint a színház imázsának növelése, a közönség közelebb hozása a teátrum világához.
Szeptember 16-án, szombaton 19 órakor megnyílik a győriek előtt az ország második legnagyobb kőszínházi színpada, láthatóvá válik a monumentális zsinórpadlás, az oldalszínpadok díszletei.
A vendégváró asztalok a színpadon kapnak helyet, ahonnan a bálozó közönség színvonalas programokat nézhet végig, táncolhat hajnalig, beszívhatja a színház semmivel össze nem téveszthető illatát.
A „Színházi varázslat” akkor lenne igazán teljes, ha valamennyi vendég jelmezben érkezne. A Győri Nemzeti Színház ez alkalomból megnyitja jelmeztárát (Színházi Műhelyház, Győr, Bútorgyári u.) ma délelőtt 10 és délután 3 óra között, hogy a varázslatos este vendégei kiválaszthassák azt a jelmezt, amiben a „színpadra” érkezhetnek.
Ha valaki a saját báli öltözékében vagy saját jelmezében szeretne az esten részt venni, természetesen azt is megteheti.
A közönségé lesz tehát a színpad, a jelmez, ám a produkciókat profikra bízzák a szervezők.
Szentpéteri Csilla varázskoncertje után illúzió-élményshow következik, majd a színház művészei a Rongyláb című darabból adnak elő részleteket.
Az óriásszínpadon zajló színházi bálon természetesen hajnalig lehet táncolni, s akinek kedve van, a nézőtérről is megszemlélheti azt a darabot, amit a győriek adnak elő – önmaguk szórakoztatására.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sümeg

1 (1) Kapuvár 1 (1)

Sümeg, 200 néző. V.: Gyarmati. Tovább olvasom