Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Balázs: Megalázóshow

Azt hittem, az eddigi beszélgetős, vendégeket hívós, komoly össztársadalmi problémákat feszegető beszélgetős műsorokat nem lehet alulmúlni. Tévedtem. A Viva TV-től átcsábított, egyébként „teljesen oké” Balázs műsorának sikerült elvinnie a pálmát a „Hogyan hozzuk minél megalázóbb helyzetbe vendégeinket?” című, nemlétező vetélkedőn.

Mert hazudnék, ha azt mondanám, hogy engem nem érdekelnek az olyan témák, mint a szex, a szerelem, vagy a nyári kalandok, de sajnos nem tudom függetleníteni magam attól, ami a felszín alatt (nem sokkal) történik - pedig nem vagyok egy rózsaszín széplélek. Finoman szólva is etikátlannak nevezhető például, ahogy egy (ki tudja, milyen indokkal a stúdióba hívott) fiú elmeséli, milyen jó és kiegyensúlyozott a kapcsolata barátnőjével, majd elhúzódik a paraván („tudják, valaki mindig van
a fal mögött!"), és az - erősen vitatható jellemű - lány közli, hogy nem úgy van az: hónapok óta csalja valakivel.

Persze mondhatja bárki, hogy nem kötelező, hiszen a szereplők önként és dalolva vesznek részt a műsorban, az azonban biztos, hogy vannak vendégek, akik - ha előre tudnák, mi vár rájuk - inkább elmennének követ fejteni egy novoszibirszki bányába.
Persze tudom, hogy ez a trend, Amerikában például a hasonló műsort készítő Jerry Springer népszerűsége az elnökével vetekszik (sőt), de érdemes egy percre azért megállni, és a röhögcsélő műsorvezető helyett egy kicsit beleképzelni magunkat a megalázott másik fél székébe.

(pl)

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bill Gates új PC prototípusa

A 12. évi Windows® Hardware Engineering konferencián (WinHEC) Bill Gates, a… Tovább olvasom