Délmagyar logó

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 14°C Még több cikk.

Balog Zoltán: áldozat nélkül nincs siker, nincs áldás

Balog Zoltán azt mondta, bár sok természeti kincset rejt az ország, a legnagyobb érték az ember, a munkás és a gondolkodó, aki ,,éltető erővel tesz".

Áldozat nélkül nincs siker, nincs áldás, és ha ehhez Istentől megkapjuk a szükséges erőt is, akkor érdemes volt megszentelni ezt a templomot – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a felújított miskolci Szent Anna római katolikus templom hálaadó szentmiséje utáni ünnepségen szombaton.

Balog Zoltán azt mondta, bár sok természeti kincset rejt az ország, a legnagyobb érték az ember, a munkás és a gondolkodó, aki „éltető erővel tesz". Eredményeket ugyanakkor csak áldozatos munkával lehet elérni.

A miniszter úgy fogalmazott, akik összefogva cselekednek Magyarország jövőjéért, azokon „a pokol kapui sem vehetnek diadalt".     

Szarvas Péter, a templom plébánosa elmondta: a 10 éve kezdődött felújítás mintegy 95 millió forintba került, ennek kétharmadát pályázati forrásokból és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával biztosították, a fennmaradó részt adományok fedezték.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ma ünneplik a műemléki világnapot

Az 1984 óta ünnepelt műemléki világnap egyik legfőbb célja, hogy felhívja a figyelmet az épített… Tovább olvasom