Délmagyar logó

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 4°C Még több cikk.

Balog Zoltán arra kéri Szaniszlót, adja vissza a Táncsics-díjat

Az emberi erőforrások minisztere az újságírónak írt levél másolatát egyúttal közzétette saját honlapján.
Balog Zoltán arra kéri Szaniszló Ferenc újságírót, adja vissza a neki tévedésből megítélt Táncsics-díjat. Az emberi erőforrások minisztere a Szaniszló Ferencnek írt levél másolatát egyúttal közzétette saját honlapján.

A tárca vezetője azt írta: "2013. március 15-e alkalmából Táncsics-díjat adományoztam Önnek a Magyar Újságírók Közössége felterjesztése alapján. Döntésemmel elsősorban azt a munkát szándékoztam elismerni, melyet külpolitikai újságíróként végzett, amikor az egykori szovjet térségből és a balkáni háborúról tudósított".

"A döntés meghozatalát követően értesültem azokról, az elmúlt években tett kijelentéseiről, melyekkel nem tudok azonosulni, mert szemben állnak az általam és a Kormány által képviselt értékekkel" - folytatta Balog Zoltán.

"Rossz döntésemet a nyilvánosság előtt is rögtön beláttam. Más eszközöm nem lévén, ezúton kérem arra, szíveskedjen visszaadni az Önnek általam, tévedésből megítélt Táncsics-díjat. Bízom bölcs döntésében" - zárul a miniszter levele.

Olvasóink írták

 • 10. MW2012 2013. március 20. 21:19
  „Szörnyű. Ez valóban megtörténik?! Muppet show...”
 • 9. zero 2013. március 20. 11:20
  „8 akár én irtam volna”
 • 8. pachakuti 2013. március 20. 10:28
  „A mérsékelten tisztelt Balogh Zoltán páter szépen beilleszkedik az 1918 októberétől - az 1920-1945-ig tartó nemzeti kormányokat kivéve - napjainkig regnáló kormányzó erők "választott" tisztségviselői közé. A magyarok képviselete helyett valami sajátos el- és/vagy lekötelezettségből mindig egy kimondhatatlan hatalom bel- és külföldi képviselőinek érdekeit szolgálják foggal-körömmel. Teszik ezt szép és ájtatos "magyaros" köntösbe bújtatott megtévesztéssel.
  A legszörnyűbb, hogy az általuk favorizált és idegen érdekeket szolgáló, idegen kézbe juttatott tömegtájékoztató eszközök totális népbutítása, a hamis propaganda állandó sulykolása és a kilátástalanság miatti elkeseredés miatt az emberek többsége hisz is nekik, vagy teljes közönybe és érdektelenségbe süllyed.”
 • 7. Mozimasiniszta 2013. március 20. 08:59
  „háát...én nem írtam volna meg ezt a levelet, inkább lemondtam, és egyúttal kiborítottam volna a bilit,
  mivel amúgy is közismert hogy honnan folyik ez a s@r !”
 • 6. howatowabb 2013. március 20. 08:52
  „No, nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal? Há´ mé nem kérdezte meg a fölöttesit, hogy adhat-e, vagy nem adhat-e?! Ha má nem tudja! Pedig nem is id..óta Mszp-s, ugye!”
 • 5. bánki 2013. március 20. 08:08
  „A rossz döntés a visszavonás !

  Szaniszló megmondta a tuti, próbálják betörni az órát !”
 • 4. béci61 2013. március 20. 07:23
  „Csak ha értelmi fogyatékos, akkor legyen szíves, és adja vissza a neki ajándékozott díjat. Viccország?”
 • 3. bigroy 2013. március 20. 06:59
  „Most ha azért a munkáért kapta amit az indoklásban leirt Balog akkor mi köze van ehhez a politikai nézete?? Most azért kell visszaadnia mert néhány álszenteskedőnek nem tetszik?? Akkor ezen az elven bármilyen díjat vissza lehetne kérni egyesektől!!”
 • 2. Atlasz 2013. március 20. 05:25
  „Nem jellemző, hogy valaki odafentről beismeri, hogy rosszul döntött.
  Ha az az illető visszaadja a díjat, mártír lesz belőle, akárki meglássa!”
 • 1. panelnyugger 2013. március 20. 04:23
  „"Rossz döntésemet a nyilvánosság előtt is rögtön beláttam. Más eszközöm nem lévén, ezúton kérem arra, szíveskedjen visszaadni az Önnek általam, tévedésből megítélt Táncsics-díjat. Bízom bölcs döntésében" léci, léci léci, mint az oviban? A világegyetem és az emberi hülyeség végtelen...........”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A KENÓ keddi nyerőszámai

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a március 19-i KENÓ-játékban a következő számokat… Tovább olvasom