Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Balogh Tünde

Kategória: általános iskolai tanár
Név: Balogh Tünde

Jelölő: 6/A osztály
Indoklás:
Tünde néni nagyon gyerekbarát,de mégis szigorú.Az óráin sosem unatkozunk , kiegészítő történeteivel kiváncsivá tesz bennünket.Nála minden gyerek szívesen tanul,az órán kívül is bármikor kereshetjük gondjainkkal.Bízom benne hogy e nevezés számára a pedagógus hivatás még nagyobb szeretetét és a tanulók iránti odaadását fokozza.

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tatárföldön Rába-futóművel

– Az idei évre kedvezőek a kilátásaink az egykori Szovjetunió utódállamaiban, ahol három év alatt a négyszeresével tudtuk növelni eladásainkat – fogalmazott a Kisalföldnek adott interjújában Pintér István, a Rába Járműipari Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság elnök-vezérigazgatója. Minőség szempontjából eltűntek a különbségek kelet és nyugat között. Tovább olvasom