Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Bálok hétvégéje

Sopron Munkatársunktól A hétvégén rendezik meg a már hagyományos Lions jótékonysági bált és az első Sopron Borbált.
Huszti Péter Kossuth-díjas kiváló mqvész és Piros Ildikó Jászai-díjas érdemes mqvész lesz a szombaton este nyolc órakor kezdődő XVII. nemzetközi Lions-bál díszvendége.
A jótékonysági Lions-bált, az eddigi hagyományoktól eltérően, idén a Hotel Fagusban rendezik.
A svédasztalos remek vacsora mellett zene, tánc és tombola szórakoztatja a vendégeket.
A mqsorban közremqködik Keresztes Ildikó színmqvész, a Kisalföld és a Lions felfedezettje, Szabó Andris énekes és a Vargha-Weber Klasszikus Tánciskola. A bál bevételét az előző évek gyakorlatának megfelelően jótékony célra ajánlják fel, elsősorban a látássérültek és szembetegek megsegítésére. A bált a Lions klub magyarországi kormányzója nyitja meg.
Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg holnap este 7 órától a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központban az első Soproni Borbált, a Kékfrankos Nyár rendezvénysorozat nyitányaként. Az est pohárnoka Lukács Szabolcs lesz, aki megnyerte a 2007. évi országos somme-

lier-bajnokságot, az est séfje pedig Hegedüs István olimpikon mesterszakács. A bál résztvevői valóságos gasztronómiai utazáson vehetnek részt. A menüsorhoz kiváló szakemberek választották ki a legkiválóbb soproni pincészetek legjobb borait. A kitqnő ételekhez és borokhoz kitqnő zene társul, mert a vendégek szórakoztatásáról a Juice zenekar gondoskodik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Úszik a boldogságban a Google-alapító

Saját esküvőjére menyasszonyával együtt úszva érkezett Sergey Brin, a Google egyik alapítója. Tovább olvasom