Délmagyar logó

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 6°C | 12°C

Baltával támadt a kiérkező mentőkre és rendőrökre

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a nyírségi férfit, aki egy családi verekedés után baltával támadott rá a kiérkező mentőkre és rendőrökre is.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kállósemjénbe vasárnap hívtak mentőket, mert egy családfő a családjának több tagját is összeverte. A férfi baltával fenyegette meg a kiérkező mentőket is, akik ezért rendőrt hívtak, hogy az ő védelmükben el tudják látni a sérültek ellátását.

A helyszínre egy rendőr-határőr páros ment ki, de 39 éves férfi őrájuk is rájuk támadt, baltával, illetve húsvágó bárddal. Az egyenruhásoknak végül sikerült megbilincselniük a dühöngőt, de egyikük eközben könnyebben megsérült. Az őrizetbe vett férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés miatt is eljárás indult.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Domínium a Rába partján

A Rába Domínium Ingatlan Kft. Győr-Moson-Sopron, Komárom és Veszprém megyében mintegy huszonnyolcezer négyzetmétert kitevő nyolc létesítmény gazdája, száznál több bérlője van világcégtől a kis magántársaságig. Évi bérleti bevétele mintegyhétszáz - millió, s a folyamatban lévő fejlesztéseinek értéke meghaladja a négymilliárdot. A Domínium feje Rigó László. Tovább olvasom