Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 3°C Még több cikk.

Bántalmaztak egy autóst, aki elsodort egy roma kisfiút

Ismét bántalmaztak egy autóst, aki elsodort egy roma kisfiút szerdán délután a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajóhidvégen.
Sem a gyereknek, sem pedig sofőrnek nem esett komolyabb baja. A rendőrök az egyik bántalmazót őrizetbe vették.Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy délután egy férfi kisteherautójával hajtott keresztül a településen, amikor a jármű elé lépett egy fagyiskocsi mögül egy kisfiú. Az autós a 6 éves gyereket elsodorta, ezután a sofőr és utasa is kiszállt segíteni. Ott termett azonban a fiú édesapja és négy társával együtt verni kezdték a balesetet okozókat. A bántalmazásnak a kiérkező rendőrök vetettek véget. Az elsődleges információk szerint a gyermek, illetve a kisteherautó sofőrje és utasa is könnyebben sérült. A rendőrök garázdaság miatt őrizetbe vették a fiú apját, a többiek időközben elmenekültek.

Olvasóink írták

45 hozzászólás
 • 45. Májkül 2008. május 03. 11:16
  „Közvetlenül nem kapcsolódik a témához, de az előző hozzászólások alapján eszembe jutott milyen fantasztikus lenne, ha az OEP támogatná azon romák kifehérítését akik magyarnak vallják magukat. (Az hogy soha nem fizetett eb-i járulékot nem fontos. ) Anyám, aki csak 30 évig fizette az meg had várjon a műtétjére.”
 • 44. okor 2008. május 01. 22:31
  „A, a ciganyok csak "aldozatok". Meg a tanarvero cigany gyerekek is csak "aldozatok", az meg hogy rugdaljak a tanart az segitsegkeres (ezt egy pszichiater mondta soproni eloadasan, a cikk a Kisalfoldben is megjelent.”
 • 43. borokamihaly 2008. május 01. 16:59
  „Emir Kusturica rendezésében 1989-ben készült el a Cigányok ideje című angol-olasz-jogoszláv film. Ebben mikor pénzre volt szüksége az egyik (cigány) főszereplőnek, fogta az öccsét, kimentek az országútra és a megfelelő pillanatban az öcsike kiugrott a német autós elé (persze úgy, hogy semmi baja nem lett neki). A német sofőr ijedtében kiszállt, hogy megnézze mi történt a "gyerekkel", ekkor az idősebb testvér előugrott elkezdett szentségelni, fenyegetőzni, mire a szerencsétlen külföldi inkább a kezébe nyomott pár száz márkát.

  Szóval nem újkeletű dolog ez, csak a valóságban véresebben játszódik le egy ilyen rablás, mint a filmben.”
 • 42. Vak ? 2008. május 01. 16:18
  „Á , Magyarországon csak becsületes dolgos " cigányok " élnek .
  Cigánybünözés nincs , mert a mostani vezetőink igy gondolják.
  Tehát megint a viking cserediákok voltak - mindig ők !”
 • 41. kötekedő 2008. május 01. 14:08
  „Most akkor roma vagy gádzsó? Esetleg identitászavaros roma aki gádzsónak képzeli magát. Mer´ ugye nem mindegy.”
 • 40. Higi 2008. május 01. 14:04
  „péter g, jól megírta ,semmi másról nincs szó, mint cigánybünözésről ,ennyi baleset nem lehet véletlen.Mind Borsod megyében volt , ez a 3 -dik.Nem lehet véletlen.”
 • 39. dr. martens 2008. május 01. 13:54
  „aaaatomot nekik”
 • 38. drnő 2008. május 01. 10:51
  „Mi a tanulság mind ebből??? Ha meg van a baj tolas vissza rá és akkor az márt nem csinál purdét.Ugysem tudjuk őket kiirtani.Az öreg elba..ta ezeket kellet volna gázositani.”
 • 37. maci52 2008. május 01. 10:20
  „Nem a genetikával van baj,hanem a gumibottal.”
 • 36. Scott 2008. május 01. 10:02
  „Na figyi,az eszem megáll,hol volt annak a gyereknek az anyja vagy az apja hogy 6 évesen egyedül rohangál a fagyiskocsi mögött az uttesten,gondolom még a családot is felelősségre kellene vonni a verésen felül a birónak "kiskorú gondatlan veszélyeztetése" miatt,érdekes de miért nem vigyáztak rá,szerencséjük van hogy nem birónak mentem régen mert megmérném az ilyen emberkedőket!”
 • 35. ms.Nostradamus 2008. május 01. 09:54
  „A legnagyobb probléma, hogy a cigányok genetikailag ilyenek. Ezeket a tulajdonságaikat a génjeikben hordozzák, és ezen semmi, de semmi nem fog változtatni. Ők a társadalom szemétje.
  Az igazi gond, hogy néhány évtized múlva mi, fehérek leszünk a kisebbség, mert ezek olyan mértékű szaporodásnak indultak, hogy az elképesztő.

  Én tudok egy szuper megoldást: külön országot nekik! Egy Cigányiát. Ott aztán tartsák el, vagy irtsák ki egymást... (inkább az utóbbi)”
 • 34. undorítóó 2008. május 01. 09:30
  „Igen, a mi országunk rasszista, fasiszta, elnyomjuk a kisebbségeket!!???....én eddig csak magyarverésről hallottam....lehet, mi vagyunk kisebbségben?”
 • 33. grabowsky 2008. május 01. 08:59
  „Félmegoldás-kategória, de lehet hogy valamit el lehetne érni azzal, hogy négy-öt kidobó, példul a sing-ből, beülne a kocsiba és direkt okozna valami kisebb balesetet a Safari-soron, majd amikor a tesóék elkezdenek őrjöngeni, kiszállnának a kocsiból, és... a többit tudjátok. Ennek is biztosan híre menne, és lehet hogy nem a megtorlás jutna egyből eszükbe a szülőknek ha valami történik a purdéval saját hibájukból, hanem az, hogy meg lehetne előzni a bajt...”
 • 32. Kiss Miska 2008. május 01. 08:18
  „Szabó Úr Győrben beszélt erről a kérdésről. Azt mondta vagy kiírtjuk ezt a csapatot, vagy eltartjuk. Látható mód a kenyeret adó kézbe folyamatosan beleharapnak ezek a hiénák! Szabó Urat a SZÍJJÁRTÓÉK mint nem kívánatos személyt eltávolították a győri közgyűlés egyik bizottságából! A SZADESZ magatartása érthető, ők a melegek, hidegek, leszbik, seggfejek pártja. A MASZOP a tolvajoké. A FIDESZ ki a sz..ré? Attól tartok a hatalomittasoké! A KRESZ táblák közt mindenesetre kellene egy új, amin czigányok vernének Baseball ütővel egy földön fekvő autóst!”
 • 31. grabowsky 2008. május 01. 08:16
  „Gázsó:
  Helyesen Gádzsó, amit le akartál írni. Egyébként agymenésed volt amikor ezeket ide förmedted tesókám?”
 • 30. gázsó 2008. május 01. 08:10
  „firedog +túrabakancs+nyugdijas nem akarom elhinni a hülyeségeteket milenne ha a te család tagodat ütné el egy kocsi na mi a fasz lenne győkerek én roma vagyok de megkereslek és annyi faszjankók nincs más dolgotok ti vagytok értelmiség az nem foglalkozik rasszista lelkinyomorék agyasokkal kis nácik hitlerek dolgozzál enyél igyál csak ne rosszalgodjál értve vagyok”
 • 29. grabowsky 2008. május 01. 08:08
  „Elég csak végigautózni (mert gyalogosan nem ajánlott) a Cserepes-sori Roma-szafariparkon, hogy lásd, minimum húsz purdé játszik, szaladgál, stb. az úttesten, sőt saját szememmel láttam egyszer, húsvét napján disznót vágott a törpe cigány, természetesen az úttesten, mert az esetlegesen tisztább volt mint az udvara. Volt olyan eset amikor megállítottak kolompárék hogy miért száguldozok, még bajom lehet belőle, és nem ennyire finoman hozták tudomásomra a helyi szabályokat.
  Javasolnám, a gyámhivatal, a rendőrséggel és a közterület-felügyelettel, vagy akikkel akar, néha tartson ellenőrzést az említett helyen, és az úttesten szaladgáló gyerekeket azonnal helyezze el állami gondozásba, a szüleiket vonja felelősségre, különböző szankciók bevezetését javaslom, például soha nem kaphatna segélyt, semmit, aminek az ellenértékét munkával nem egyenlíti ki.
  Magában a purdék begyűjtése elég nagy csapás lenne, hiszen azok után szedik fel a lóvét a szülők, természetesen nem őrájuk fordítják, mert hiszen akkor miből kocsmáznának meg játékgépeznének az árváim????


  Különben meg kellene próbálni, a romáknak kiutalt segély mértékét regresszíve megállapítva egészen biztosan megállna a fene nagy szaporodási kedvük, divatba jönne az egy gyermekes család, egyből rájönnének hogy minek a sok koszos purdé ha haszna nincs????....”
 • 28. orbit 2008. május 01. 08:07
  „Tisztelt Hozzászólók!
  25-30 év múlva még kitüntetést is kap az aki magyart ver és a neten a hiperpigmentált többség felháborodásának ad hangot ha lecsuknak közülük valakit. Már ha tud írni... Köszönjük ezt a gengszterváltás utáni mindenkori gyökér szabadonválasztott, komcsi, zsidó, cigány kormányainknak! Nem vagyok antiszemita, ezek tények! Hol volt 30 éve cigánykérdés? Aki dolgozott megélt, úgy mint a magyar, aki nem az putriba vonult vissza. Így volt! Nincs cigánykérdés!!! Életre való és lumpen, bűnöző ember van. Ennyi.”
 • 27. lHunter 2008. május 01. 08:04
  „Nem baj,hogy már szinte napi rendszerességgel csinálnak ehhez hasonló dolgokat!Nem baj,hogy szinte az összes bűnöző!
  Az a lényeg dolgozhatunk,hogy eltarthassuk őket!
  Ja! És az,hogy Magyarországon nincs cigánybűnözés!
  Már nem a cigányzene a hungaricum,hanem a vétlen autós lincselés!”
 • 26. ébredjetek 2008. május 01. 07:48
  „"a többiek időközben elmenekültek." Mi a f...omért fizetjük a rendőröket, ha még arra sem képesek, hogy a bűncselekményt elkövetőket elkapják. Azt a büdös cigányt addig kellett volna verni gumibottal, amíg meg nem mondja kik voltak a társai.”
45 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két magyar a tíz legkeresettebb náci háborús bűnös között

Magyarország az F-2-es osztályzatot kapta, ez azt jelenti, hogy nincs jogi akadálya a bűnös felelősségre vonásának, de az mégsem történik meg. Tovább olvasom