Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 24°C Még több cikk.

Barátok közé készül

Nagy a valószínűsége annak, hogy a győri Gömbös Krisztina lesz a Barátok közt sorozat egyik szereplője. A több mint ezer jelentkező több szűrőn esett át, s tizenötöt hívtak közülük próbafelvételre. Érdekes, hogy a tizenötből nyolc győri.
Megmérettetés: Igazi főszereplőkkel egy stúdióban.
Ma már minden élesben megy. A kereskedelmi tévécsatorna népszerű sorozatára mellékszereplőket keres s több megyeszékhelyen – így Győrött is – tartott válogatást. Az első szűrőre minden városban körülbelül kétszázan érkeztek, s közülük harmincat nézett meg a bizottság hétfőn a „Barátok közt" stúdiójában. A harmincból tizenöt maradt a mai próbafelvételre, közöttük van Gömbös Krisztina is. Hogy a megpróbáltatás után hány emberre lesz szüksége a rendezőnek, az egyelőre titok. De egy biztosnak tűnik: a huszonöt éves Gömbös Krisztina erős karakter és valószínűleg ilyeneket keresnek.

Tipikus jelenet

A dekoratív szépségű hölgynek mondhatni, tipikus jelenet jutott a hétfői válogatáson. P volt a főszereplő Berényi Miklós eldobott szeretője, aki csak egy éjszakára kellett. Másnap Krisztina ráakaszkodott a filmbéli „Szőke Zoltánra", hazakísértette volna magát, majd amikor kiderült, hogy minden férfi egyforma, utat engedett a haragjának.
– Kétoldalas volt mindössze a szöveg. Ott izgult százhúsz ember, s magolta a szerepét. Én csak ültem, néztem a semmit, és vártam a soromat. Már a rendezők is megkérdezték: nem kéne-e inkább a jelenetre koncentrálnom? De én úgy gondoltam, nem arra kíváncsiak, hogy sikerül-e megtanulnom két teljes oldalt, inkább arra, hogy átérzem-e a szerepet, hogyan mozgok, hogyan viselkedem, izgulok vagy nem izgulok. Utolsóként hallgattak meg – meséli a győri lány, aki ma már az igazi főszereplőkkel egy stúdióban, kamerák előtt fog megméretni.

Új élet kezdete

Krisztina modellkedik, nemrég az egyik győri rádiónál volt műsorasszisztens, s öt éve kiállításmegnyitójáról tudósítottunk. Az akkor húszéves lány barátjával együtt festett egy vásznon. Kilencvennyolc tavaszán Ménfőcsanakon mutatták be a szerelemből született képeket.
– Az nagyon régen volt. Most sajnos elég rosszul alakultak a dolgok a magánéletemben. Eljutottam az összeomlás szélére, lelkileg, fizikailag egyaránt. Megpróbálok új életet kezdeni, egzisztenciát teremteni. Barátok nélkül és barátok közt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A sepsiszentgyörgyi színház vendégszereplése a Tháliában

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház a Rómeó és Júlia című darabot játssza jövő kedden… Tovább olvasom