Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

Barátok közt a győri kaszinóban

Fél napra beköltözött tegnap a Barátok közt sorozat stábja a Casino Győr épületébe. A leforgatott négy jelenetből nem sokat sikerült elcsípnünk, de annyit láttunk, hogy Rékasi Károly meghitt közelségben suttog egy ismeretlen barna hölgy dekoltázsába.
A sorozat 3632. epizódjának jeleneteit reggel nyolctól délután egyig forgatta a húsztagú stáb, ami Kalamár Tamás producer szerint azért is számít rövid időnek, mert harminc helyi statiszta – többek között a kaszinó „saját magukat” alakító alkalmazottai – is szerepeltek. A sztoriról nem sokat árult el a producer – még a néhány percig szereplő statisztákkal is titoktartási szerződést írattak alá a forgatás előtt –, annyit azonban elcsíptünk, hogy a maffiózó hajlamú kávézótulajdonost, Barta Zsoltot alakító Rékasi Károly bizalmas közelségben mustrálja egy barna hölgy idomait. Tekintve, hogy a történet szerint a kaszinóba a Kiss Ramóna által megformált Zsófival érkezett, a bizalmas találkozás méltán kavarja fel a kedélyeket... (Rajtuk kívül nem érkezett több színész Győrbe, egyébként is ritka, hogy külső helyszínen, különösen, hogy vidéken forgasson a stáb.)
– Heti négy-öt napot dolgozunk, reggeltől estig, így nagyon feszített a tempó, percre pontosan be van osztva minden forgatási nap, az utazgatás pedig az érdemi munkától veszi el az időt. Persze kaszinó Pesten is van elég, de ez volt a legközelebbi, ahol ideálisak voltak a munkakörülmények, és a megfelelő „kaszinóérzést” is megtaláltuk – mondta érdeklődésünkre Kalamár Tamás, akit elkísért a győri sétálóutcába hűséges labradorja, Berci is. A sorozatban is rendszeresen felbukkanó kutya olyannyira tagjává vált az évek alatt összekovácsolódott csapatnak, hogy – akárcsak „kétlábú színésztársai-

nak” – saját autogramkártyája is van, aláírás helyett mancslenyomattal hitelesítve.
Az egész délelőtt tartó forgatásból alig nyolc perc látható majd a képernyőn; a tervek szerint november 24-én, pénteken, de ez az időpont még módosulhat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meddig maradnak a tüntetők az utcákon?

Tovább olvasom