Délmagyar logó

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 13°C | 21°C Még több cikk.

Barátok közt a kutyákért

A népszerű sorozat gárdája jótékonysági akció keretében élelemről és vakcináról gondoskodott a nagykőrösi állatmenhely számára.

Két héttel ezelőtt az RTL Klub Híradója a nagykőrösi állatmenhely szorult helyzetéről tudósított. A híradásból megtudhattuk, hogy a kutyusoknak nemhogy élelem, de a feltétlenül szükséges oltások sem jutottak. Ráadásul ekkorra már több el is pusztult egy járvány miatt.

"Láttam, hogy van ez a bajai állatmenhely, ahol ráadásul kitört a szopornyica járvány, és nemhogy vakcinára, de még élelmiszerre sincsen pénzük. Ráadásul összedőlt Baján a menhely és ideiglenesen Nagykőrösre kellett menniük, úgy gondoltam, van itt egy pár ember velem együtt, aki szívesen segítene" - mondta Kiss Ramóna.

A Barátok közt producere, Kalamár Tamás is, - aki szintén nagy állatbarát, - szívesen segített. A producer kutyája egyébként a sorozatban is szerepet kapott Berci.

Közbenjárására mostanra sikerült 150 kiló kutyatápot és egy évre elegendő féregtelenítő szert összegyűjteni, - egy kutyaeledel gyártó cég segítségével. Ezt adták most át a barátok ünnepélyes körülmények között a menhely tulajdonosának.

Az állatmenhely tulajdonosai szerint ilyenkor ősszel rengeteg kutyust dobnak ki autókból vagy hagynak magukra különböző helyeken. Ezek a négylábúak pedig maguktól nem jutnak el a menhelyekre, sőt nem lehet mindegyiknek akkora szerencséje sem, hogy barátok találnak rá.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hosszabb távra tervez

Román junior-világbajnok kapussal erősített a magyar bajnok

Audi-ETO. Stancuta Guiu… Tovább olvasom