Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 4°C Még több cikk.

Barta Sylvi Dubaiban járt

A műsorvezetőt és férjét annak idején ateljesen elvarászolta az Egyesült Arab Emirátusok legszebb ékköve.

Azóta ha tehetik, visszamennek a szépséges nyaralóhelyre.

- Akkor mentünk először a férjemmel, amikor még nem volt kisbabánk, talán még nem is terveztük. Kettesben nagyon jól éreztük magunkat, csodálatos volt. Az arab kultúra lenyűgöző, és bár korábban mind a ketten bejártuk a világ jó részét, de ez egy egészen különleges élmény volt – meséli Sylvi.

A kis család azóta kibővült, és Zsófika is rendszeresen utazik szüleivel a keleti csodaországba. 

- Zsófika a késő esti órákban indul a strandra. Nagyon jól érezte magát, és ott van a  kis homokozócucca, strandcucca, úszógumi, minden ilyesmi, és hiába mondtuk hogy most már aludni kéne, lefeküdni, ő szeretett volna indulni a strandra – nézegeti az útivideót a műsorvezető.

Sylvi szerint Dubaiban nem csak a fantasztikus környezet és az állandó napsütés a lenyűgöző, hanem a helyiek vendégszeretete is, hiszen az odalátogatók minden gondolatát lesik, sőt néha még meglepetéssel is szolgálnak.

- Egyszer feljöttünk déli tizenkettőkor a strandról, és egy gyönyörű karácsonyfa várt minket a szobában. Ez mindannyiunknak akkora meglepetés volt - nem csak Zsófikámnak, de nekünk is. Utána mindennap volt valami kicsi meglepetés, valami kis ajándék.

Sylvi legutóbb januárban, már nagy pocakkal utazott a sivatagi paradicsomba, hogy még Dorka érkezése előtt kipihenhesse magát kedvenc helyén. Hiszen hamarosan már nem a dubai napsütés, hanem az újabb kisbaba ragyogja be az életüket.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átváltoztatjuk: Czollnerné Perleczky Ildikó

Jóval nyitottabb lett, és ezentúl több ruhafazont kipróbál, mielőtt a vásárlás mellett döntene… Tovább olvasom