Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Bazsalikomos kecskesajtkrém

Ez a pikáns szendvicskrém nemcsak vendégvárásnál segíthet, hanem a tízórait is feldobja.

Hozzávalók:

400 g natúr kecskesajt, 100 g natúr krémsajt, 3 szál újhagyma, 10-12 levél friss bazsalikom, só

Elkészítés:

Vágjuk nagyobb kockákra a kecskesajtot, tegyük konyhai gyorsvágó gépbe. Adjuk hozzá a krémsajtot, a felkarikázott újhagymát és az összecsapkodott bazsalikomleveleket is. Kapcsoljuk be a gépet, majd dolgozzuk krémessé.

Kenyérre kenve vagy paradicsomokba töltve előételként fogyasszuk.

(Kaldenekker György receptje)

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb Ászok-vereség

Teke Szuperliga, férfi

BKV Előre–S. Ászok 8:0 (3426–3164). Harmadik… Tovább olvasom