Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Befejeződött a Siemens egyesülése

A magyarországi Siemens integrációs folyamatának befejező lépéseként a Siemens Erőműtechnika Kft. október 1-jével beolvadt a Siemens Zrt.-be.
A magyarországi Siemens leányvállalatok így egyetlen társaságba tömörültek, ezáltal erőteljesebb és hatékonyabb lehet a cég piaci jelenléte - közölte a társaság az MTI-vel pénteken.

A Siemens AG - nemzetközi stratégiájának megfelelően - országonként egyetlen vállalatban kívánja egyesíteni helyi leányvállalatait. A Magyarországon áprilisban megkezdődött és az üzleti év végére lezárult hármas integráció (Siemens Zrt., Siemens Transzformátor Kft., Siemens Erőműtechnika Kft.) ennek a törekvésnek a része.

"A folyamatok egységesítése és a szinergiák kihasználása erősíti a vállalatcsoportot, és lokálisan is számos pozitív hatása van: hosszú távon stabilizálja a társaságot, hatékonyabb piaci fellépést tesz lehetővé, így összességében növeli a munkahelyek biztonságát" - idézi a közlemény Dale A. Martint, a Siemens Zrt. vezérigazgatóját.

A Siemens Zrt., valamint a csoporthoz tartozó termelő, szolgáltató és kereskedelmi tevékenységet végző további Siemens leányvállalatok, a 2009-2010-es üzleti évben együttesen több mint 2 ezer munkatársat foglalkoztattak, és 89,7 milliárd forintos összforgalmat értek el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tagadták bűnösségüket a volt MÁV vezetők

Tagadta bűnösségét a MÁV két egykori vezetője a Fővárosi Bíróságon pénteken megkezdődött… Tovább olvasom