Délmagyar logó

2017. 03. 01. szerda - Albin 3°C | 12°C Még több cikk.

Beiktatták az új igazgatót

Ünnepélyes keretek közt iktatták be a soproni József Attila Gyermekvédelmi Központ igazgatóját. Nagy Tamás öt évig látja el a vezetői teendőket. Az intézmény működtetésében azonban jelentős változtatást nem tervez.
Szabó Miklós, a megyei közgyűlés oktatásért felelős alelnöke iktatta be Nagy Tamást, a soproni József Attila Gyermekvédelmi Központ új igazgatóját tegnap az intézmény központi épületében. Mint arról korábban már beszámoltunk, a megyei közgyűlés hosszas vita után döntött az igazgató személyéről. Nagy Tamás pályázatát a közgyűlés tavaly decemberben elutasította, míg ez év júniusában mégis őt nevezték ki az intézmény élére.
– A gyermekvédelmi központnak öt helyen működik intézménye, nemcsak a kicsiket, hanem a tizennyolc éves kamaszokat is neveljük – mondta el lapunknak Nagy Tamás. – A fiatalok életét 24 éves korig kísérjük figyelemmel. Egy olyan csapatot tervezek létrehozni magam körül, melyben a tagok nem az önnön érdekeiket tartják a legfontosabbnak, hanem a gyermekekét. Emellett szeretném növelni az intézmény bevételét. A gondozottakkal mintegy 150 munkatársam foglalkozik. Bár első látásra soknak tűnik az évi 400 millió forintos költségvetésünk, ebből sajnos nagyon kevés jut a fejlesztésre.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már kölcsönözni is lehet?

Tovább olvasom