Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 3°C Még több cikk.

Beismerte tettét a püspökladányi gyilkos

A 17 éves fiú egy múltbéli sérelem miatt veszett össze az áldozattal, egy 18 éves férfival.
Részletes beismerő vallomást tett a szerdai püspökladányi gyilkosság 17 éves gyanúsítottja, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön.

Vezendi Jánosné őrnagy elmondta: a 17 éves gyanúsított a 18 éves férfival egy múltbéli sérelem miatt veszett össze. A szóváltás odáig fajult, hogy a nála lévő késsel halálosan megsebesítette vitapartnerét. A fiatalember a késelés után elmenekült a helyszínről, de még szerdán feladta magát, miután megtudta, hogy a rendőrség nagy erőkkel keresi.

A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Ellene emberölés miatt indítottak eljárást - tette hozzá a szóvivő.

Szerdán történt:

Feladta magát a rendőrségen az a 17 éves fiú, aki a gyanú szerint szerda délután halálra késelt egy 18 éves fiatalembert Püspökladányban - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy elmondta: a két fiatal összeveszett, ez vezetett a késeléshez. A megszúrt fiatalember a helyszínen meghalt, az elkövető elmenekült.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a gyanúsított keresést a városban, ennek hatására az elkövető feladta magát a Püspökladányi Rendőrkapitányságon; előállították és megkezdték a kihallgatását.

Korábban írtuk:

Emberölés történt szerda délután Püspökladányban - erősítette meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI értesülését.

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy az üggyel kapcsolatban további részleteket későbbre ígért.

A hajdupress.hu hírportál információ szerint az áldozatot, egy 16 éves fiút több késszúrással ölték meg.

Olvasóink írták

 • 12. IVY 2012. november 01. 16:23
  „Feltűnt már valakinek, hogy az országban, gyilkosságot elkövetők átlagéletkora kb. 23 év?”
 • 11. bánki 2012. november 01. 13:59
  „állítólag önvédelem volt ! Bár tudja a jó isten ! Szeretem ezeket a ,,blikk" szintű híreket - annyira gagyi, hogy még Havas ,, tanár úr " is dob egy hátast. ( SZTE média mutyi szak)

  ,,Akinek leszúrták a fiát, az helyi maffiózó. A nevét mindenki ismeri, nem lényeg a téma szempontjából. Igen, <moderálva> alvilági figura. Kábítószer-terjesztés, futtatás, védelmi pénzek.
  A fia is már többször került összetűzésbe a hatóságokkal, volt elítélve is, letöltendője még nem volt. Lopott, verekedett, terrorizált másokat. Aki szúrt, fehér, nehéz sorsú (szüleivel voltak gondok, nem akarom részletezni), csendes, de labilis, könnyen elszakad nála a cérna.
  A srácot rendszeresen zaklatták, csesztették a <moderálva> fiatalok, köztük az áldozat is. Tegnap is ez történt, csak most elszakadt a cérna. Ennyi történt.
  Az elkövető fiú családja most igen nehéz helyzetben van, nem ők voltak a bűnösök, de könnyen rajtuk csattanhat az ostor, rajtuk lesz bosszú állva."”
 • 10. grafika88 2012. november 01. 11:20
  „Emberek ! sintérsanyi NEM mondta mikortól számít a 2 hét ??!!!!! Még nem jött el az az idő amitől ezt számolni kell!
  16-17 éves fiatalok --késsel, szamurájkarddal járkálnak !Meg milyen apa az --aki ilyet ad ajándékba ??/ aki megölte anyját,mamáját pl./ !!
  A büntetés NEM VISSZATARTÓ EREJŰ !!! Halál bünti !! AKI más életét elvesz--brutálisan ..a sajátjával fizessen !!! ha lop : kéz levágás !!! Adócsalás --életfogytiglan--só-, szénbánya !!!!”
 • 9. THK 2012. november 01. 11:00
  „6. lamatic,
  mellébeszélsz, remélhetőleg csak tudatlanságból: az a kijelentés egyrészt nem polgároknak, hanem cégeknek szólt, másrészt pont az ELLENKEZŐJÉT jelentette! Uis egy kérdés része volt: "el lehet menni, de akkor mi lesz a nyugdíjakkal?"

  A "két héten belül rend lesz"-nél viszont semmi hasonló csúsztatás nincsen, az Pintér nagymellényű, alaptalan szájalása volt (igaz, a jelen esetre aligha érvényes, hiszen ez jó eséllyel egy sajátos kultúra gyerekcsínyként fölfogható része, amit a rendőrség nem előzhet meg)”
 • 8. kumisz 2012. november 01. 10:16
  „Nem is értem hogyvan ez? 51 éves vagyok, és még életemben nem volt a zsebemben kés, szamurálykard és hasonló, ha az utcára mentem! Lehet, hogy maradi vagyok? De ezek után a hírek után lassan felfegyverkezve kell járni.
  Off.”
 • 7. kontrapista 2012. november 01. 09:44
  „2.klj-54
  4.X_Y
  Minden lyukas zsák megtalálja a maga foltját.
  p.s.
  az ellenkezője okozna meglepetést”
 • 6. lamatic 2012. november 01. 08:01
  „Az előttem szólókhoz: igazatok van a 2 héttel kapcsolatban, de ugye azt sem feledjük hogy: akinek nem tetszik el lehet költözni......”
 • 5. Besenyő_Pistabácsi 2012. november 01. 07:16
  „Mit akartok a miniszter elnök utcája is le van zárva, nehogy a tüntetők arra kószáljanak és csúnyát (neki nem tetszőt) írjanak a transzparensükre.”
 • 4. X_Y 2012. november 01. 06:33
  „http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/ujabb_gyilkossag_gyorben_-_szokesben_van_a_feltetelezett_elkoveto_-_foto/2304789/

  Még két hét és nem lesz ilyesmi...”
 • 3. X_Y 2012. november 01. 06:28
  „2. klj-54 2012.10.31. 20:57

  Még két hét...megmondta Sntérsanyi hogy két hét kell, vagyis mindig kell még két hét bármely t(x) időpillanathoz képest.”
 • 2. klj-54 2012. október 31. 20:57
  „Nem tudom, hogy az én időérzékem sínylette meg a téli óra átállás vagy esetleg még nem telt volna le a beígért kettő hét?
  Lopni, az országot lerabolni megy a kormánynak de rendet azt képtelen teremteni:(”
 • 1. StencilAtya 2012. október 31. 20:50
  „nincs c.bűnözés. oszt jónapot. csak a fidesz.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

LMP: a kormányzati tehetetlenkedés veszélyezteti a hajléktalan-ellátást

Az LMP szerint több ezer vidéken élő hajléktalan életét veszélyeztetheti az ellátásukkal kapcsolatos… Tovább olvasom