Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Bélafalvi János (KDP)

„Jó választás, biztos élet". Bélafalvi Jánosnak hívnak, a Kereszténydemokratapárt képviselőjelöltje vagyok a 3. számú választókerületben (Győr). 1956. április 13-án Tatabányán, bányászcsaládban születtem. Nős vagyok, két nagykorú gyermekem van. Jelenleg feleségemmel Öttevényen lakom. Sikeres felvételit követően 1976–1980 között műszaki szakterületen katonai főiskolát végeztem és szereztem polgári képesítés szerint járműgépész- üzemmérnök végzettséget. A főiskola elvégzését követően a Magyar Honvédség és annak jogelődjének alakulatainál láttam el különböző beosztásokat.
A korábbi munkámból adódóan a korrupció minden fajtájától elzárkózom. Munkahelyeimen nagy teherbírású, gyakorlatias egyénnek ismertek el. A szakmai tudást, a személyes jó példamutatást, a beosztotti állomány jobb munka- és életkörülményeinek megteremtését, ezen keresztül a hatékonyabb munkavégzést, a „termelékenység" fokozását minden esetben próbálom magammal szemben is követelményként támasztani. A Kereszténydemokratapárt – parlamenti pártként s esetleg kormányzati tényezőként – mindent megtesz annak érdekében, hogy enyhítsen a szegénységen, növekedjenek a bérek, csökkenjenek a közüzemi költségek.

Növelni fogjuk a szociálpolitikai kedvezményeket; kedvezményes lakáshitelezést vezetünk be, melyet 45 éves korig lehet majd igénybe venni. Felemeljük a minimálbért 100.000 Ft/hó összegre. Bevezetjük a főállású anyaság intézményét, s az ezt vállaló anyák havi jövedelme a mindenkori minimálbér kétszerese lesz! Bevezetjük a közalkalmazotti szférának – a 13. havi juttatáson kívül – a kiegészítő jövedelmet, amely plusz 1 havi jövedelmet jelent. Bevezetjük a nemzeti alapnyugdíjat. Megtartjuk a kistelepülési óvodákat és alapiskolákat. A teljes fenntartási költség 60 százalékát átvállalja a kormány.
Szavazzon az önálló keresztény politikát hirdető Kereszténydemokratapártra és jelöltjére!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz százalékkal nőttek a nettó bérek

Tovább csökkent a megyei élelmiszeripar teljesítménye, folytatódott az ipar létszámvesztése. A… Tovább olvasom