Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Belerúgott tanárnőjébe egy általános iskolás fiú

Belerúgott tanárnőjébe egy 15 éves, általános iskolás fiú pénteken délelőtt az egyik dunaföldvári intézményben. Az ügyben rendőrségi eljárás indult.
A délelőtti tanítás egyik szünetében egy 15 éves fiú elkezdte verni egyik társát. A közelben lévő tanárnő azonnal megpróbált közbelépni, ám a diák ekkor belerúgott a pedagógus lábába is - mondta el a Független Hírügynökségnek Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette: a megvert iskolás és a tanárnő is csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás, ez akár három évvel is büntethető.

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. alfie 2008. november 09. 11:34
  „A másik tanárnőt(egyik legjobb barátom édesanyja), aki a megvert tanárnő(barátnőm édesanyja) segítségére sietett, megfenyegette a 15 éves ork gyerek hogy megöleti, és a kiérkezett "rendőröket" is letolt nadrággal várta, hogy le**ophatják, mert az apja milliomos és kihozza a börtönből..
  Fogjunk össze egy kicsit, és űzzük ki az orkokat MAGYARORSZÁGRÓL, mert már *urvára elegem van belőlük, és szerintem nem vagyok egyedül.”
 • 22. dodó 2008. november 08. 21:35
  „Hol vagy czirokLIFEpéter???

  Itt kellene elmagyaráznod az integrált iskolák előnyeit! Talán kevesebb kérdést kapnál a 8 000 000 euróról (nem forintról, mint hazudod a másik fórumon!), amit eltapsoltatok erre az agyrémre tönkretéve sok magyar gyermek jövőjét a putrisok mellé integrálva őket!
  Talán, mielőbb válaszolnál, engedélyt kell kérned a mentorodtól, mohácsivikitől?”
 • 21. 13nak 2008. november 08. 19:59
  „Nem mások, csak másképp neveli őket némely szülő!”
 • 20. dzsondoe 2008. november 08. 19:18
  „Macs én nem azt mondtam........”
 • 19. zozoi 2008. november 08. 13:32
  „Gondolom 15 évesen nem ez a kis tetű ork a leggyengébb hatodikos...
  Majd mennek a kedves ´szülök´ hogy az a piszkos rasszista tanár gátolja az egészséges fejlődésében... mert ugye hogy lesz így belőle tisztességes börtönlakó?”
 • 18. ts 2008. november 08. 13:21
  „Valóban elkeserítő az egész!És nem értek egyet azzal, hogy a szimplán neveletlen és nem beteg gyerekeket tegyék be a gyógypedagógiai inézetekbe!Mert ezzel a valóban beteg gyerekek kerülnek hátrányba!Viszont az se megoldás, hogy az ilyen gyerekeket betegyék a normál képességüek közé, mert ők valójában nem buták, sőt lehet hogy szellemileg fölöttünk vannak, de viselkedésükkel hátráltatják a többit!Sajnos ebben a városban egyre több ilyet lehet tapasztalni, s nem fajgyűlöletből mondom, de ezen esetek hátterében a mostmár cseppet sem kisebbségben lévő kisebbség áll.Már csak az a kérdés, hogy hova engedjem el majd a gyerekemet játszani és tanulni, ahol nem verik meg, nem zsarolják és nem lopják meg?! Ráadásul még az én pénzemből élnek mindamellett meg is lopnak!
  De ez már más téma!A lényeg az, hogy valahol változtatni kell és nem azzal, hogy integrálunk meg iskolákat vonunk össze!”
 • 17. Macs 2008. november 08. 12:55
  „dzsondoe,

  miért beszélsz igy? Mi az, hogy a "sok hülye semmirekellő bekerül a normál képességű gyerekek közé"?
  Arra nem gondoltál, hogy bármelyik családban születhet sérült gyerek? Egészséges gyerek sérülhet meg szülés közben, betegség vagy baleset következtében.
  Neked irásba adta valaki, hogy ilyen a te gyerekeddel soha, de soha nem történik meg?
  Egyébként, ki dönti el ki a normális és ki a nem normális?”
 • 16. dzsondoe 2008. november 08. 12:37
  „Ha jóltudom , Földváron Integrálni fogják(vagy már el is kezdték) a gyógy pedagógiát az altalános iskolába. A sok hülye semmirekellő bekerül a normál képességű gyerekek közé, akinek meg szüksége lenne (a szellemi képessége miatt) a fokozott figyelemre az meg kimarad belőle mert erre a tanári karnak nemigen van kapacitása.”
 • 15. zoltanz 2008. november 08. 12:37
  „A gyerekek a felnőttek tükörképei. Azt utánozzák, amit látnak, hallanak. Félelmetesen kifinomult radarjaikkal gyűjtik be az információt, raktározzák el agyukban és nagyon gyorsan fel is dolgozzák. Nem várhatunk tehát normális viselkedést olyan gyerektől, aki gátlástalan, agresszív, stb. környezetben gyökerezik. Ez a 15 éves már nem is annyira gyerek, sőt, lehet, már gyártott is utódot, mint köztudott, rendkívül szaporák. Ami meg a problémás gyerekek szüleinek iskolával szembeni közönyösségét illeti, ugyanilyen okokra vezethető vissza. Otthon azok is csak azt hallották, látták, amit a saját ivadékaik....”
 • 14. Macs 2008. november 08. 12:02
  „Miért csodálkoztok, hogy a gyerekek aresszívak?
  Csak azt utánozzák, amit tőlünk, felnőttektől látnak. Csak abból induljunk ki, micsoda hozzászólások olvashatók néha ezen fórumon is. A gyerekek nem hülyék, csak kicsik.”
 • 13. KATCSI 2008. november 08. 11:44
  „én viszonylag jo gyerek voltam, de néha kaptam kokit / tudjátok amikor a fejedre üt a bütykivel a tanár....na meg simát amikor a fenekedre üt a papucssal ? bár azt az edzö adta.....
  de otthon soha nem mondtam el mert kaptam a párját!
  MERT MINDIG A TANÁRNAK VOLT IGAZA!
  A SZÜLEINKTÖL EZT TANULTUK!
  ugyhogy a fejétöl büzlik a hal
  van egy 13 gyerekem is a többi mellett , de a problémás gyerekekk szüleit még soha nem láttam a fogadó orán és a szülöin
  többen szeretnénk már látni , öket ugyanis a gyerekek nem tudnak az orán figyelni tölük
  a tanárok tehetlenek!!
  EGÉSZ MÁSOK A GYEREKEK MINT ANO MI”
 • 12. flexsnake 2008. november 08. 10:58
  „cigány-e? :)”
 • 11. hekaté 2008. november 08. 09:41
  „Csak így tovább fiam, te még viszed valamire Magyarországon!”
 • 10. radenkó 2008. november 08. 08:55
  „Szégyen és gyalázat, hogy a hülyének szült gyereket a tanár nevelje.
  Minek hoz ilyen korcs gyereket a világra egy anya ha pedig világra hozta nevelje illemre és viselkedésre. Az iskola a tudást adja mellyel
  nem vissza élni hanem élni kell. A szülő a felelős a gyereke tetteiért őt minősíti az eset.”
 • 9. kicsoda? 2008. november 07. 22:50
  „8.
  Ha te pedagógus voltál, akkor én vagyok a miniszterelnök! Remélem sejted, hogy miért?”
 • 8. gubaba 2008. november 07. 21:55
  „Kedveseim! Hogyan mondjam el szégyenemben, hogy annyi évig voltam tanár (már két éve egész más vagyok), de soha fel nem merült, hogy a, egy gyereket is bántsak, b, egy gyerek is bántson. Csak amikor elfogyott belőle az öröm, akkor is ott hagytam. Nem törődtem vele, hogy nem vagyok már közalkalmazott, ötvenen túl váltottam. De nálamnál sokszor indokoltabb esetben is maradtak a "kollégák" utálkozni , gyűlölni a pályát meg a munka tárgyát...”
 • 7. Winetoo 2008. november 07. 21:47
  „Természetesen a liberális gyakorlatnak megfelelően a 15 éves "tetű" megússza egy ejnye-ejnyével, a tanárnő meg legközelebb inkább a WC-be zárkózzon, mintsem belekeveredjen egy ilyen balhéba,mert va rokonok még esetleg számon kérik rajta a tetű büntetését.”
 • 6. hekaté 2008. november 07. 21:29
  „Így,ahogy mondod,BANDITO!”
 • 5. dodó 2008. november 07. 20:05
  „Hol vagy LIFE?
  Magyarázd el nekünk a deszegregált (integrált) iskolák sikereit! Talán mi is képesel vagyunk flismerni az előnyeit, nem csak az átlag 70-es IQ-jú tesók!”
 • 4. Ki védi meg a pedagógusokat? 2008. november 07. 20:03
  „A szabadelvűség és a neoliberális oktatáspolitika eredménye ez.
  Hajrá Magyar Bálint és Hiller Pityu!”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

0,23 százalékos gyengüléssel zárt pénteken a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 12 989 ponton zárt pénteken. Ez 0,23 százalékos… Tovább olvasom