Délmagyar logó

2017. 06. 27. kedd - László 17°C | 33°C Még több cikk.

Bemutatkozott az idei Bocuse d´Or magyar csapata

Molnár Gábor, a verseny idei magyar indulója elmondta, csapatával három hónapos, "kőkemény" felkészülésen vannak túl.
A gyöngytyúk és a pisztráng lesz a Bocuse d'Or Lyon idei témája január 27-28-án; a világ legrangosabb szakácsversenyének magyar csapata Budaörsön pénteken számolt be az eddigi három hónapos felkészülés eredményeiről.

Minden páratlan évben, a SIRHA szakkiállítás keretében rendezik meg szakácslegendaként számon tartott Paul Bocuse szülővárosában, a franciaországi Lyonban a világ legszínvonalasabb szakácsversenyét, melyen a selejtezők után öt kontinens 24 séfje méri össze a tudását az idén - közölte Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke, zsűritag.

Molnár Gábor, a verseny idei magyar indulója elmondta, csapatával három hónapos, "kőkemény" felkészülésen vannak túl, így a következő másfél hétben már csak finomhangolásokra van szükség az ízesítésben és a designelemekben, melyeket egy világhírű magyar találmány, a Gömböc ihletett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A középiskolások könyvesboltokban vegyék át tankönyveiket!

A könyvszakma számára jelentős bevételkiesést okozott a tankönyvkiadás és a tankönyvellátás… Tovább olvasom