Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 3°C Még több cikk.

Bemutató tanítás

Győr. Az Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola holnap délelőtt 9 órától bemutató tanításra várja a leendő első osztályos gyerekeket és szüleiket. A 4. a osztályban 9 órától Kocsis Tiborné, a 2. b osztályban fél 10-től Veinperl Zoltánné, a 2. c osztályban 10 óra 10 perctől Kovács Ferencné tart nyílt órát, majd fél 11 órától dr. Varga József igazgató tájékoztatja a megjelenteket.

Egyesületi évzáró

Győr. A Horthy Miklós Történelmi Társaság ma este 5 órától tartja évzáró összejövetelét a Petőfi Sándor Művelődési Házban. Tekintettel az esemény fontosságára, minden tag megjelenésére számítanak.

Baba-mama klub

Győr. A Kovács Margit Óvoda baba-mama klubja holnap délután fél 4 órától este 5-ig tart, várják a szülőket és 2–3 éves gyerekeiket. A kicsik életkoruknak megfelelő játékos babatorna-foglalkozáson vehetnek részt, a szülők pedig tanácsokat kapnak a mozgásfejlesztéshez.

Véradás

Győr–Ravazd. Az Országos Vérellátó Szolgálat ma reggel 7-től délután 3 óráig a Pannon-Víz zrt. segítőkész vezetőit és dolgozóit várja véradásra a vérellátó központba. Ravazdon holnap délután 4-től este 7 óráig lesz kiszállásos véradás a polgármesteri hivatalban, ide várják Tarjánpuszta lelkes véradóit is.

Ringató

Győr. Minden 2. életévét betöltött gyermeket és szüleit várja holnap délelőtt fél 11 órától a Marcalvárosi Közoktatási Központ Sün Balázs Óvodája (Örkény István u. 4.). Az idei első Ringató-foglalkozást áprilisig minden szerdán ugyanebben az időpontban tartják. Céljuk, hogy segítsenek az óvoda-, óvónőválasztásban, megkönnyítsék a közösségbe lépést és betekintést nyújtsanak az intézmény életébe. További információt ad Holle Zsuzsa óvodavezető személyesen a helyszínen vagy a 96/431-695-ös számú telefonon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mégsem lesz vényköteles az Algopyrin

Molnár Lajos egészségügyi miniszter azt mondta, hogy az eredeti tervektől eltérően keddtől… Tovább olvasom