Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Bemutatta győri jelöltjeit az MSZP

Nyilvánosságra hozta képviselőjelöltjei nevét és városi listáját a Magyar Szocialista Párt (MSZP) győri szervezete. A jelenlegi képviselők közül Wernerné Csordás Éva és Czifrik Mihályné nem indul az önkormányzati választáson.
Bécsi Zoltán, az MSZP győri frakcióvezetője elmondta, a küldöttgyűlés mind a jelöltek kiválasztásakor, mind a lista összeállításánál törekedett arra, hogy mind a két nemnek megfelelő képviselete legyen és hogy szerephez juthasson a fiatal korosztály. Az egyéni jelöltek közül hatan harmincöt éven aluliak – hangsúlyozta Bécsi Zoltán. Fontos szempont volt ezenkívül az, hogy a jelölt kötődjön az adott választókerülethez és kamatoztatható szakmai tudással rendelkezzen.
Ezúttal közöljük az egyéni jelöltek nevét, a feltüntetett szám a választókerületet jelöli: 1. Gergely Zoltán, 2. Pongrácz Péter, 3. dr. Schreiner László, 4. Balogh Imre, 5. dr. Neupor Zsolt, 6. Bécsi Zoltán, 7. Németh Árpád, 8. Hegyi Zoltán, 9. Eredics Gergely (az MSZP–SZDSZ közös jelöltje), 10. Baranyi Tamásné, 11. Némethné Jankovits Györgyi, 12. Eredics Imre, 13. Molnár Ákos, 14. Szemes János (az MSZP–SZDSZ közös jelöltje), 15. Ragányi Gyula, 16. Sütő Csaba, 17. Ferenczy Lajos, 18. Pozsgai Balázs, 19. Sághy Zsolt, 20. Sümegi Norbert, 21. Vas Lászlóné.
A városi lista első tíz helyén szerepel: Eredics Imre, dr. Kun András, Pádár László, Bári Olga, dr. Schreiner László, Bécsi Zoltán, Hegyi Zoltán, Sághy Zsolt, Ferenczy Lajos és Eredics Gergely. A lista tartalmazza még az egyéni jelöltként nem induló Hettingerné H. Bea, Jancsó Zita, Torma Tiborné, Takács István és dr. Karcagi M. Zsolt nevét, valamint 15 további nevet, amit az MSZP az egyszerűség kedvéért már nem hozott nyilvánosságra.
Eredics Imre az MSZP városi elnöke hozzátette: a jelenlegi képviselők közül Wernerné Csordás Éva és Czifrik Mihályné idén nem folytatja a politikai pályafutását, s egyéni jelöltként a nyugdíjasszervezetekkel kiváló kapcsolatot tartó Bári Olga sem indul ősszel. Az ötödik választókerületben először induló Neupor Zsoltot egyébként Kun András polgármesterjelölt kampányfőnökeként fogjuk először is megismerni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alonso 14. sikere

A vb-címvédő spanyol Fernando Alonso (Renault) nyerte a Forma–1-es autós gyorsasági… Tovább olvasom