Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 19°C Még több cikk.

Bencze: lejáratási kísérlet folyik ellenem

Bencze József szerint alaptalan és nemtelen, a kampányidőszakra, illetve a kormányváltásra időzített támadás folyik ellene, ugyanúgy, mint a budapesti rendőr-főkapitány ellen; az országos rendőr-főkapitány szerdán azt mondta, sejti, hogy kik állhatnak a lejáratási kísérlet hátterében.
A Dunakeszi Kutyavezető-képző Központ területén tartott nyílt napon megjelent Bencze József altábornagy úgy fogalmazott: a támadások hátterében minden valószínűség szerint az elmúlt időszakban felderített, a BKV-s ügyhöz hasonlóan nagysúlyú bűnügyekben érintett személyek állhatnak.

A rendőrség ennek ellenére tette és teszi a dolgát, ugyanis nincsenek „szent tehenek" - mondta az országos főkapitány.

A nyílt naphoz kapcsoltan kihelyezett főkapitányi értekezletet is tartanak szerdán a dunakeszi kutyakiképző területén. Így a tanácskozást megelőző látványos bemutatón az ORFK teljes vezérkara és az összes megyei rendőrfőkapitány is ott volt.

Az MTI rendőrségi forrásból származó értesülései szerint az elsőszámú vezetők összehívása egyfajta „búcsúértekezletnek" is felfogható, hiszen nem tudni, hogy az új kormány hivatalba lépését követően ki maradhat a posztján.

A Központi Nyomozó Főügyészség kedden közölte az MTI-vel, hogy hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el a Bencze József ellen tett feljelentés ügyében.

Olvasóink írták

 • 5. 648452 2010. április 29. 09:40
  „Minek ennyi tábornok ebben a kis országban? Lassan mindenfelé vezérezredesek, altábornagyok és vezérőrnagyok szaladgálnak, aztán csodálkozunk, hogy lejáratják az egyenruhát. Hiába a rangkórság nem ismer határokat!”
 • 4. varadipal 2010. április 28. 17:03
  „Kolompár! Tudsz valamit? Hol van Hagyó? A kis jólértesült.”
 • 3. KolompárRómeó 2010. április 28. 15:00
  „Hagyó is valami ilyesmire fogta az első támadásokat. Most meg jó helyen van.”
 • 2. Ful 2010. április 28. 14:20
  „Az a házravizelő, ittasan autókat-törő és mezitláb utcánalvó kedves, rendes, becsületes alkoholista is ezeket mondta, akitől még az egyenruhaviselési jogot is megvonták...”
 • 1. IVY 2010. április 28. 13:41
  „Bencze, tipli!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopronban tartja alakuló ülését a Jobbik képviselőcsoportja

Sopron egy pontosan meg nem nevezett helyszínén tartja szerdán kezdődött, kétnapos, zárt alakuló… Tovább olvasom