Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Bennégett a házban

N. Béla állatgondozót szombaton hajnalban hiába várták a munkahelyére Kunszigeten. Kerékpárját füstölgő lakhelye előtt látva rosszat sejtett, aki érte indult...
A gyanú sajnos beigazolódott, a győri tqzoltók rábukkantak a romok között a 41 esztendős férfi holttestére. N. Béla megrögzött agglegényként a szülői ház udvarán álló nyári konyhában lakott. Családtagjai: három sógora, öccse, édesanyja a tqzoltók távoztával a döbbenettől tétova mozdulatokkal kezdték eltakarítani a rommá égett épület maradványait. Erre a reggelre disznóölést terveztek, ide készült a népes rokonság apraja-nagyja. N. Béla spórolt a gázzal, a sparhelten főzött, a PB-palackot leszerelte és a szomszédos helyiségben tárolta. A család szerint valószínqleg ennek köszönhető, hogy nem történt robbanás.
A faluban magának való emberként ismerték N. Bélát. Az állatgondozás mellett kisegítő munkákat is vállalt házaknál. Különösebben nem italozott, de ha megkínálták, elfogadta. Az alkohol gyorsan a fejébe szállt, kocsmai cimborák ezzel néhanapján visszaéltek. A férfi élete egy alkalommal már komoly veszélyben forgott, amikor felöklelte a bika, ám kisebb sérülésekkel, agyrázkódással megúszta a nem kívánt „rodeót”.
A tqzoltóság még vizsgálja, hogy most pontosan mi történhetett. Az első eredmények szerint ágyban dohányzás vezetett a tragédiához.
A család komoly kenyérkereső tagját veszítette el N. Bélában, erre az első sokk hatása alatt valószínqleg még rá sem döbbentek. Annyi bizonyos, hogy a nyári konyha nem maradhat fenn, le kell bontani. A tönkrement villanyóra viszont éppen ebből az épületből szolgáltatta az áramot az egész portára. Egyelőre azt sem tudják, miből telik új mérőre és a felszerelésére, hiszen a szqkös keresetekből biztosításra nem futotta...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb „Vörös kakas”-t keresnek

Lángba borul időnként Sopron zöldövezetében egy-egy fából épült házikó, tároló vagy épp… Tovább olvasom