Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 24°C Még több cikk.

Besh o droM: világjárás és lemezfelvétel

A Besh o droM balkáni elemekkel dúsított világzenéje nem csak hazánkban, de határainkon túl is egyre népszerűbb, így felkéréseik száma is gyarapszik. Mexikói és európai koncertturnéik szüneteiben azonban ötödik lemezük felvételeinek megkezdésére is szakítottak időt. A SZIN harmadik napján, augusztus 25-én lépnek fel JATE Klub Sátorban.
"Most érkeztünk haza egy 10 napos francia turnéról, ahol a koncertek közötti üres időkben elkezdtük felvenni az új (5.) lemez anyagát. Előtte egy mexikói turnén vettünk részt, majd Belgiumban és Szlovéniában játszottunk, pár nap múlva pedig Amsterdamba indulunk. Fogunk játszani Észtországban, Romániában és Németországban,és a legtöbb kisebb és nagyobb hazai nyári fesztiválon is.

Szegedről első közös élményünk nagyon meghatározó, a Nemzeti Színház Szentiván éji álom című előadásait próbáltuk, majd játszottuk itt Alföldi
Róbert rendezésében. Nagyon nagy élmény volt együtt dolgozni a szegedi társulattal, és hosszabb időt eltölteni a városban a próbák alatt, majd rendszeresen visszajárni az előadásokra. A JATE-ban is időről-időre rendszeresen fellépünk, mindig hatalmas ott a buli, fantasztikus a szegedi közönség. Ahogyan a SZIN-en is, ahonnan tavaly nagyon jó emlékekkel tértünk haza..."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elektronikus lesz a kiviteli eljárás

A vám- és pénzügyőrség július 1-jén bevezeti az elektronikus kiviteli vámeljárást, ami jelentősen… Tovább olvasom